banner2

INTRAC ja Massey Ferguson avasid põllutööhooaja

nr_4 (2)

Märtsi viimasel päeval toimus INTRACi Pärnu esinduses põllumajandushooaja alguse puhul avatud uste päev, kus tutvustati INTRACi tootevalikusse lisandunud Massey Fergusoni põllumajandusmasinaid. INTRAC Eesti eesmärk on Massey Fergusoni toodete turuosa lähiaastatel kasvatada 15 protsendini.

Ürituse avamisel kõnelenud Massey Fergusoni Kesk- ja Lääne-Euroopa ärijuht Frederic Moreau sõnul on nende jaoks Eesti piirkond, kus nad usuvad oma toodete müügiedusse. „Massey Fergusoni tooted on töökindlad põllutöömasinad, mis oma kaasaegsete tehnoloogiliste lahendustega on loodud suurendama põllumajandustootjate efektiivsust. Oleme valmis pakkuma parimaid tooteid ning teenust Eesti turul koostöös INTRAC Eestiga, kes on sellest aastast meie uus volitatud koostööpartner,“ rääkis Moreau.

INTRAC Eesti juhatuse esimees Tanel Teimann sõnas, et ettevõttel on pea 22 aasta pikkune kogemus rasketehnika müügis, mis julgustas uude valdkonda sisenema. „Massey Fergusoni põllumajandusmasinate müük, hooldus ja remont annab nii meie ettevõttele kui meie senistele ja tulevastele klientidele lisandväärtust. Oleme ambitsioonikad ja kavatseme Massey Fergusoni toodete turuosa lähiaastatel kasvatada 15 protsendini,“ lisas Teimann.

Põllutööde hooaja avamisel osalesid mitmed põllumehed, kes mõnusas õhkkonnas nautisid maitsvaid kohalikust toorainest tehtud roogasid, Sepo Seemani meeleolukaid mänge ning adrenaliinirikast Jaan Roose slackline show’d.

Comments are closed.