Menu




John Deere X-seeria lipulaev saab 700 hj mootori

Uudised 17.06.2020   

John Deere X-seeria lipulaev saab 700 hj mootori


Kaheksa kuud pärast Agritechnical toimunud esitlust on John Deere lisanud oma 2021. aasta saagikoristusmasinatele ametlikult kaks uut X-seeria kombainimudelit; 639 hj (max) X9-1000 ja 700 hj (max) X9-1100.

Loodud spetsiaalselt suurpõllupidaja abistamiseks rasketes, kõrge saagikusega ja niisketes tingimustes, suudab X9-1100 koristada nisu väidetava 100 tonni tunnis vähem kui 1,0% kadudega.

Kahe uustulnuka jaoks mõeldud jõuallikas on täiesti uus PowerTechi 13,6-liitrine kuuesilindriline plokk koos 1250-liitrise kütusepaagiga, mille saab täielikult täis laadida 2,5 minutiga ning mis võimaldab kombainidel töötada kuni 14 tundi.

Välismõõtmed on umbes samad, mis S790-l, kuid X9-d on seest suuremad. Samuti on uutel mudelitel suurimad aktiivsed viljapeksmise ja separeerimisüksused, mida John Deere on kunagi pakkunud.

X9-1000 ja X9-1100 keskmes on 3,51 m pikad XDS (Dual Separator) rootorid. S-seeriast pärit moodulkontseptsioon tagab eralduspinna 22,50 m².

X9-1000 terapunker mahutab 14 800 liitrit ja X9-1100 kuni 16 200 liitrit, väljalaadimiskiirusega kuni 186 liitrit sekundis. Reguleeritava tilaga kokkupandavaid väljalaadimistigusid on saadaval erineva pikkusega.

Muud omadused hõlmavad uut ProDrive XL käigukasti, mis pakub väidetavalt 30% suuremat pöördemomenti kui olemasolev ProDrive mäenõlvade jaoks, samuti niisketes ja poristes tingimustes.

Nagu 9000-seeria iseliikuvatel söödakombainidel, on ka X9-l harilik rihmülekandesüsteem HarvestMotion, mis tagab 20% väiksema kütusekulu ja 30% suurema pöördemomendi ning madalama pöörlemissageduse.

Kaks uut kombaini on varustatud kõige vaiksema ja mugavaima John Deere-kabiiniga. Saadaval kolmel erineval tehnilisel tasemel, uusimate seadmete ja lisavõimaluste hulka kuuluvad istmesoojendused ja ventilatsioon, istme massaažifunktsioon ja rakenduse toega raadio.

JDLink on mõlemal mudelil kahe aasta jooksul tasuta saadaval ja mõlemad X9-d võivad saada automaatse hoolduse, aktiivse maastiku reguleerimise ja ActiveYield funktsiooni. X9 on saadaval ratastel või lintidel. LED-valgustus on mõlemas masinas standardvarustuses.

John Deere'i edasimüüjad hakkavad uute kombainide tellimusi vastu võtma hiljem sel suvel, et klientidele pakkuda uusi masinaid  2021. aasta saagikoristuse ajaks.

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...