Menu




Polarise ATV-d esitlevad uut disaini ja funktsioone

Uudised 20.08.2020   

Polarise ATV-d esitlevad uut disaini ja funktsioone


Polaris Sportsman 570 2021. a versioonil on nüüd uus välisilme ja hulgaliselt täiustusi, uusi funktsioone, tarvikuid ja neli erimudelit (Hunter, Black, Agri Pro ja Öhlins).

Sel sügisel edasimüüjatele saabuv uhiuus Sportsman 570 mudelivalik on saadaval elektroonilise roolivõimendiga ning ka täiustatud 14-tolliste valuvelgedega, värvitud kere ja eesmise kahekordse A-õõtsvedrustusega.

Täiustuste loend sisaldab suurema ja võimsama 18 Ah aku ümberpaigutamist esiraami alla, et hoolduseks hõlpsalt juurde pääseda. Uuel juhtrauale kinnitatud puldil on integreeritud LED-töölamp ja sisseehitatud aku laadimisport. Lisaks on seal integreeritud suunatuledega LED-esituled.

Suuri täiendusi on tehtud ka siduri juures. EBS-iga varustatud mudelitel on uus sidur, mis tagab madalatel kiirustel sujuva haardumise ja on tõhus näiteks haagisele tagurdamisel.

Märkimist väärivad uued, suletud vedrustuse puksid ja täiustatud pidurivoolikud, samuti täielikult suletud süütelüliti. Kõigil mudelitel on standardvarustuses terasest esiraami pikendused ja ajakohastatud kinnitusdetailid, mis pakuvad raskete koormate vedamisel rohkem võimalusi.

Suuremad 25-tollised Carlisle'i rehvid (standardvarustuses) tagavad suurema kliirensi ja baasmudeli pukseerimisvõime on kuni 680 kg (kandevõime kuni 232 kg).

Tavamudelitel on vintsi, käe- ja pöidlasoojenduste paigaldamise valmidus, lisaseadmete komplekt sisaldab ka rohkem hoiustamisvõimalusi ja erinevaid esiklaasi variante.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...