Menu




Fendt 1100 MT linttraktorid saavad CVT-käigukasti

Uudised 21.08.2020   

Fendt 1100 MT linttraktorid saavad CVT-käigukasti


Põhja-Ameerika turule toodud Fendt 1100 MT roomiktraktorite uusimad versioonid on varustatud CVT-käigukastiga.

Kolme 1100 MT mudeli mootoriks on kuue silindriga, 15,2-liitrine MAN: 1151 (511 hobujõudu), 1156 (564 hobujõudu) ja 1162 (618 hobujõudu). Turu võimsaimaks roomiktraktoriks kuulutatud 16,2-liitrise mootoriga lipulaev 1167 arendab 673 hobujõudu.

Muud omadused hõlmavad MTS Smart Ride roomikute süsteemi ja suure läbilaskevõimega, kaheahelalist hüdrosüsteemi kuni 439 l/min. Samuti on rohkem ballastimisvõimalusi ja kaks uut tagumist ühendussüsteemi; juhitav kolmepunkti haakesüsteem ja hüdrauliliselt juhitav pöörlev veorõngas.

Vedrustusvõimaluste hulka kuulub tavaline neljapunktiline kabiini vedrustus koos kummist amortisaatoritega ja kahepunktiline kabiini vedrustus koos integreeritud amortisaatoritega taga ja kahe kummist amortisaatoriga esiosas.

Muude uute võimaluste hulka kuulub Smart Ride Plus koorma tasakaalustamine, mis pakub suuremat sõidumugavust nii põllutöödel kui ka maanteesõidul. See hüdraulikasüsteem integreerub esivedrustuse vedrudega traktori kõrguse reguleerimiseks, hoides šassiid vajalikul tasemel, et säilitada õige nurk traktori haakeseadise ja tagumiste haagiste vahel.

Fendt tutvustab täna YouTube'is mitmeid uusi Euroopa turule mõeldud tooteid. Eeldatavasti on üks neist ka 1100 Vario MT, mille esimesed mudelid peaksid Põhja-Ameerika põldudele ilmuma 2021. aasta alguses.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...