Menu




Claas Axion 800 saab V etapi mootorid

Uudised 23.08.2020   

Claas Axion 800 saab V etapi mootorid


Claas on lisanud Axion 800 traktorivalikusse V etapi mootorid ja mitmeid uusi funktsioone, et pakkuda operaatorile suuremat funktsionaalsust ja mugavust.

Nagu Arionil, on nüüd kõigil Axion 800 mudelitel uusim integreeritud ISObus UT-ga Cebise puuteterminal, mis võimaldab seda kasutada universaalse masina juhtterminalina.

Täpsemate ISObus-funktsioonide jaoks, nagu näiteks TC Geo kaardistamiseks ja muutuvateks rakendusteks või TC SC sektsioonide juhtimiseks, on endiselt vaja eraldi terminali, näiteks Claas S10.

Muud uued funktsioonid Cebis puutetundlikus terminalis hõlmavad USB-pesa andmete importimiseks ja eksportimiseks, seadme sätete ja salvestusfunktsiooni täiendust, ratta keskmise libisemise lugemist, võimalust vaadata väliseid kaameraid läbi Cebise ekraani ja paremat kohandamist, samuti ekraanipaigutust vastavalt operaatori individuaalsetele eelistustele.

Lisaks tavapärasele hüdraulilikale 110 l/min lisavalikuga 150 l/min, saab nüüd veel võimaluse 205 l/min.

Mootori kiiruse memonuppu saab nüüd ka Cebise kaudu ühendada välise jõuvõtuvõlli nupuga ja jõuvõtuvõlli süsteemil endal on nüüd suurenenud seitsme plaadiga sidur.

Kabiinis on nüüd Cebise eriversioonidel saadaval nahkkattega rool. Nüüd on saadaval ka Grammer EVO kahesuunalise seadega soojenduse, õhutuse ja kallutatava peatoega iste. Kahekordsed piduripedaalid on nüüd standardvarustuses koos toonitud tagaaknaga.

Väliselt eristab neid viimaseid mudeleid uus mootorikapott, mida tutvustati esmakordselt uues Arion 600/500 tootevalikus eelmisel aastal. 800 on nüüd varustatud ka vilkuvate LED- tuledega.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...