Menu




Kuhn laiendab adravalikut

Uudised 26.08.2020   

Kuhn laiendab adravalikut


Sobitudes mudelite Master 153 ja 183 vahele, laiendab Multi-Master L Kuhn Masteri adravalikut.

Saadaval nelja, viie või kuue hõlmaga, sobivad need traktoritele võimsusega 200 kuni 300 hobujõudu. Künnivao kõrval töötavaid mudeleid saab seadistada nii, et need töötaksid ka vaos.

Uus hüdrauliline töölaiuse reguleerimissüsteem võimaldab vao laiuseks seada polte eemaldamata 35 cm, 40 cm, 45 cm või 50 cm. KUHN Pro Set süsteem lubab tööriistal vabalt seadistada kallet, adra nihet, sügavust ja eelsahkasid. See on ajasäästlik võimalus kiirelt ja lihtsalt saavutada optimaalne seadistus sõltuvalt masina viilu laiusest ja pinnase tingimustest, tagades maksimaalne töö kvaliteet, seetõttu vähendades ka kütuse kulu ning adra kulumist.

 

 

 

Multi-Master sobib kuni 400 hobujõulistele traktoritele, saadaval on nii künnivaos kui künnivao kõrval töötavad versioonid (künnivao kõrval töötavat versiooni saab seadistada vaos töötamiseks). Nihke reguleerimise võimalus võimaldab künnivao kõrval töötaval versioonil toimida topeltratastel ja roomiktraktoritega, mille laius on kuni 5,4 m.

Uus tõmbejoone korrigeerimissüsteem optimeerib veojõudu ja minimeerib adra kulumist. Nagu Multi-Master L puhul, on ka selle adra jaoks saadaval tööriistavabad seadistused, mis võimaldavad kiiret ja lihtsat seadistamist.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...