Menu




Fendt 700 Vario tuleb koos FendtONe’iga

Uudised 04.09.2020   

Fendt 700 Vario tuleb koos FendtONe’iga


Lisaks Agritechnical esitletud Profi + versioonile on digitaalne juhtimissüsteem FendtONE nüüd saadaval ka Power, Power + ja Profi versioonides, sealhulgas uue multifunktsionaalse juhtkangiga.

Fendt 700 Vario seeria hõlmab jõudlusvahemikku 144 kuni 237 hj (vastavalt ECE R120) koos kuue mudeliga (Fendt 714 Vario, Fendt 716 Vario, Fendt 718 Vario, Fendt 720 Vario, Fendt 722 Vario, Fendt 724 Vario). Kõik mudelid on olnud tellitavad kõigis varustuse variantides alates veebruarist 2020. Tarne algab 2020. aasta neljandas kvartalis.

Digitaalsed lahendused FendtONE'is

Fendt Guide rajajuhtimissüsteemi valmidus on Power + ja Profi + seadmetega masinate standardvarustuses. See hõlmab ka põlluandmete korrastamise funktsiooni. Põlde hallatakse kodus ja saadetakse siis masinasse  ja jälle tagasi. See tähendab, et Fendt Guide abil saab traktoril teha põllu piire ja rööbastee jooni. Kõiki piirkondi töödeldakse nüüd kõigi masinate ühesuguse andmekogumi alusel.

Valikuliselt on saadaval ka Fendt TI (Teach In) Auto ja Fendt Guide Contour Assistant. Fendt Task Doc pakub põllumehele lihtsat sissejuhatust automaatsesse dokumentatsiooni. Töökäskudega seotud dokumentatsioonisüsteem koosneb planeerimis- ja haldusfunktsioonidest. Operatsioonihaldur saab kontoris või liikvel olles kasutada FendtONE välist rakendust, et luua töökäske ja saata need vaid mõne klõpsuga otse masinasse.

Keskne telemeetriasüsteem Fendt Connect on valikuliselt saadaval Power + ja Profi seadmetega traktoritele. Fendt Connect on Fendt 700 Vario Profi + standardvarustuses. Telemeetriasüsteemi abil on võimalik asukohast sõltumatu masinapargi haldamine ja masina sätete optimeerimine. Ühelt poolt saavad kliendid oma arvutist või nutiseadmest oma masinaandmeid kontrollida, kuid saavad kasutada ka edasimüüja pakutavaid lisateenuseid. Info- ja meelelahutuspakett on valikuliselt saadaval kõigis neljas varustuse variandis.

FendtONE-tüüpi pardamoodul võetakse esialgu kasutusele Saksamaal, Prantsusmaal ja Suurbritannias ning seejärel järk-järgult muudel turgudel.





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...

Uudised

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Järjekorras 30. rahvusvaheline põllumajanduse, metsanduse, a...

Uudised

Claas arendas traktoritele uued laadurid

Claas arendas traktoritele uued laadurid

Claas tõi oma Eliose, Axose ja Arioni traktoritele turule uu...