Menu




Case IH näitab uut Quadtrac ja Steiger AFS Connect ™ seeriat

Uudised 14.09.2020   

Case IH näitab uut Quadtrac ja Steiger AFS Connect ™ seeriat


  • Uus lintide ja ratastega traktorite sari
  • Ennast tõestanud jõuülekanded koos täiustatud juhtimiskeskkonnaga mugavuse suurendamiseks
  • Täiustatud tehnoloogia teeb töö lihtsamaks ja pakub kahepoolset andmeedastust
  • Täielikult saadaval Euroopas 2021. aastal

Case IH tutvustab hooajaks 2021 uusi Quadtrac ja Steiger AFS Connect™ seeria traktoreid, mis mõeldud eeskätt Euroopa turule. Uus tehnoloogia lihtsustab tänapäevases suurmaaharimises kesksel kohal olevat andmete salvestamist ja edastamist. Kabiini mugavus ja juhtimisseadmete uuendused tuginevad 2019. aastal turule lastud Magnum AFS Connect seeriale.

Roomiktraktorid Quadtrac AFS Connect™ (kaheksa mudelit max 525-692 hj) ja Steiger AFS Connect™ rattaversioonid (kuus mudelit max 469-558 hj) saavad uusi funktsioone ja täiustusi, sealhulgas:

AFS Connect tehases paigaldatud täiustatud ühenduvus standardvarustuses

AFS Pro 1200 ekraan

Operatsioonisüsteem AFS Vision Pro

AFS Vector Pro vastuvõtja

Uus Case IH multikontrolleriga käetugi

Uus kabiinisalong täiustatud materjalide ja stiiliga

Uus kütte-/ventilatsiooni-/konditsioneerimissüsteem

Uued elektrohüdraulilised kaugjuhitavad ventiilid

Ekraani tarkvara täiustused

Ülim ühenduvus

AFS Connect võimaldab kahepoolset andmeedastust masina ja farmi kontoriarvuti vahel, et põllumajandustootjad saaksid oma farmi, sõidukiparki ning kontoris või mobiilseadmes olevaid andmeid täpselt hallata.

AFS Connect tehnoloogiat toetab kolm süsteemi komponenti:

AFS Pro 1200 ekraan: 12-tollise ekraaniga juhtterminal, mis näitab kõikehõlmavaid tööandmeid ja võimalust vaadata andmeid eemalt. Lisaks mobiilseadme linkimiseks lihtne Bluetoothi ​​ühenduvus.

AFS Vision Pro operatsioonisüsteem: kasutamise hõlbustamiseks nutitelefoni/tahvelarvuti tööstiiliga. Seda saab vastavalt eelistusele juhtida kas puutetundliku ekraani või pöördnupu abil.

AFS Vector Pro vastuvõtja: ühtlustab juhtkorrektsiooni võimalusi alates baasist (WAAS ja AFS 1) kuni keskmise (AFS 2) ja kõrge (RTK ja AFS RTK +) täpsustasemeni.

Mugavus tõstab pikkade päevade tootlikkust

Traktorite AFS Connect Steiger ja Quadtrac kabiinisalongis on täiustatud juhtimisseadmed ja materjalid, mis on mõeldud töö lihtsuse, juhtimise ja mugavuse suurendamiseks ning mille lõppeesmärk on suurendada tootlikkust. Kabiini funktsioonide hulka kuuluvad:

Täiesti uus, intuitiivne kaheksa juhtnupuga multikontrolleri käetugi, kooderi nupp sõrmeotsaga juhtimiseks ja uus mitme kontrolleriga juhtnupp nelja programmeeritava kiirklahviga.

Suurendatud mugavus tänu uuele kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmele.

Täiustatud roolimisseade reguleeritavate ülekannetega kiiremateks pööreteks.

360-kraadine valgustuspakett, mis on programmeeritav vastavalt operaatori eelistustele.

Kaugtugi

Veebipõhine Case IH AFS Connect portaal lubab uut traktoriseeriat hallata tõhustades farmi, autopargi ja andmete haldamist kontoris või mis tahes kohas asuva lauaarvuti abil ja mobiilseadme kasutamisel. Turvalise andmeedastuse pilve kaudu saavad kasutajad sisse logida AFS Connecti, et vaadata jooksvaid välitingimusi, teavet masinapargi kohta, põlluandmeid ja muud, nagu oleksid nad kabiinis. Omanikud ja juhid saavad jagada valitud andmeid kolmandate osapooltega, näiteks agronoomidega.

Lisatud ühenduvus pakub ka rohkem tugifunktsioone, mille eesmärk on vähendada seisakuid ja hoida operaatorid selles valdkonnas. Ekraani kaugvaatamine võimaldab talupidajal/haldajal või edasimüüjal probleemide tuvastamiseks ja ülevaate saamiseks täpselt vaadata, mida operaator kabiinis uuel ekraanil AFS Pro 1200 näeb. Samuti võivad edasimüüjad tarkvarauuendusi eemalt üles laadida ja kasutada kaugteenuse tugiteenuseid, et hooldus- ja teenindusvajadused eemalt tuvastada, ilma et peaks masina juurde minema.

Ainulaadne ülekandevalik turu tipus

Kütusesäästlik PowerDrive powerhift-käigukast on võimeline iga käiguvahetusega kiirendama kuni 20% rohkem, pakkudes juhile suuremat mugavust, eriti maanteel või põldude vahel liikudes.

Mudelitel Steiger 420/470/500 ja Quadtrac 470/500/540 saadaval olev CVXDrive-käigukast toob endaga kaasa mitmeid eeliseid, sealhulgas kasutusmugavus: suurem kiirus põllul või maanteel, operaator väsib vähem, täielik spetsiaalsete rakenduste/tööseadmete võimsuse valik madalal kiirusel. Peamised eelised on maksimaalne kütusesääst ja suurem tootlikkus kiirema tsükliajaga.

Vähem peatusi, suurem tootlikkus

Quadtrac 470/500/540 ja Steiger 500 AFS Connect ™ traktorid on nüüd saadaval suurema kütusepaagi mahutavusega, et katta suurem ala tankimiste vahel. Uued lisavarustuses olevad paagid suurendavad mahtu 44% 1230-lt 1779-le.

Uued Steigeri ja Quadtraci traktorid omavad FPT mootoritehnoloogiat, mis vastab V etapi heitkoguste eeskirjadele, ilma et oleks vaja diislikütuse tahkete osakeste filtrit. Õlivahetuse hooldusintervall on 600 tundi ja igapäevase hoolduspunkti juurde pääseb lihtsalt ja kiiresti.





gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...