Menu




Lemken tähistab 240. aastapäeva

Uudised 20.10.2020   

Lemken tähistab 240. aastapäeva


Pereettevõtte juubel toob mitmeid töötajatele, müügipartneritele ja klientidele mõeldud kampaaniaid.

240 aastat tagasi alanud tegevust jätkab täna perekonna seitsmenda põlve esindaja Nicola Lemken.

 

1780. aastal pani Wilhelmus Lemken Alam-Reinil Xantenis tänasele ettevõttele nurgakivi väikese sepikojaga. Täna on Lemken üks juhtivaid professionaalse taimekasvatustehnoloogia pakkujaid, kellel on üle 1600 töötaja ja 29 omaenda müügikohta kogu maailmas.

Alam-Reini Xanteni lähedal sepistati kohalikele põllumeestele esimesed adrad, kultivaatorid ja äkked 240 aastat tagasi. Need tooted kuuluvad siiani tootevalikusse. Alates 1969. aastast asus ettevõtet juhtima Viktor Lemken, kes viis perefirma edasi läbi mitmete uuenduste. Kõrreliste kasvatamise tehnoloogiat on 80 aasta jooksul alates tuntud mudelist Smaragd tänapäevase Rubin 10-ni märkimisväärselt laiendatud. 1990ndatest aastatest tõi idaturgude avanemine ja jätkuv ekspordile orienteeritus tugeva kasvu. Valikusse on lisatud külvikud ja erinevad külvikombinatsioonid. Töötajate arv on sellest ajast alates pidevalt kasvanud.

Nicola Lemken 7. põlvkonnast

Nicola Lemken on nüüd seitsmes põlvkond, kes vastutab pereettevõtte eest ning keskendub jätkuvalt professionaalsele taimekasvatusele, mida iseloomustavad uuenduslikkus ja kõrge kvaliteet: "Seisame tõhusa ja jätkusuutliku põllumajanduse eest koos oma kaubanduspartnerite, põllumeeste ja põllumajandustootjatega. Meie kliendid saavad 100% usaldada parimat seadmete tehnoloogiat ja terviklikku teenindust. Selleks teeme tihedat koostööd spetsialiseeritud jaemüüjate ja meie teenindusspetsialistidega. "

Portfellis on mullaharimine, külv ja taimekaitse

Lemkeni tooteportfell keskendub mullaharimisele, külvamisele ja taimekaitsele. Viimane on ennast sel aastal ümber korraldanud ja tugineb nüüd täielikult oma tugevustele kaamera juhitava kõplamise tehnoloogias koos selektiivse taimekaitsega. Tegevdirektor Anthony van der Ley peab edasist arengut positiivseks: „Nimi Lemken on suurepärase mainega kaugel väljaspool meie põhiturgu Saksamaal. Meie eesmärk on viia pereettevõte edukalt järgmisse põlvkonda koos parimate uuendustega klientide huvides. "

 Ettevõtte sõnul hõlmab ettevõtte profiil ka väga tänuväärset töökultuuri. Suurt tähelepanu pööratakse pikaajalisele kogemusele ja heale tasustamisele. 240. aastapäeva tähistab eelkõige personal. Nende mälestused koos ajalooliste andmetega ja praeguste tehniliste arengutega pandi kokku veebisaidil 240lemken.com, loomaks põnev 240. aastapäeva tähistav eriprojekt. Samuti kutsutakse soojalt üles kliente jagama oma ideid ja lugusid.

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...