Menu




Krone testib tagurpidi sõitvat söödakombaini

Uudised 09.11.2020   

Krone testib tagurpidi sõitvat söödakombaini


Mõni nädal tagasi levis kuuldus, et Krone katsetab tagurpidi liikuvat söödakombaini. Soovides teada, kas kuulujutud vastavad tõele, helistas profi Saksamaal asuvale masinatootjale.

Pärast lubadust mitte ühtegi tehnilist detaili paljastada näitas ettevõtte ajakirja esindajaile, kuidas prototüüpmasin töötab. See sobib kasutamiseks traktoritega nagu Claas Xerion 5000 või Fendt Vario 1050. Krone kinnitab, et masina prototüüp peab tulemuse hulga, kütusekulu ja tükeldamise kvaliteedi osas olema vähemalt sama hea kui Big X 480. Trumlipõhine tükeldamisüksus pärineb Big X-ist ja katsemasinat saab ühendada ettevõtte kuue kuni kümnerealise maisiheedriga, rohu niitmise ja lõikeseadmega. Nagu Big X iseliikuvate mootorite puhul, töötavad heedri- ja etteanderullid hüdrauliliselt.

Profi visiidi ajal kasutas prototüüp kaheksarealist maisiheedrit EasyCollect. See kombinatsioon kaalub 6,0–7,0 t ja on kinnitatud tagurpidi liikuva traktori tagumise haakeseadise külge.

Ehkki prototüüp toimib hästi, on Krone sõnul rippes agregaat alles arendusprojekti alguses. Et teada, kas tagurpidi kombaini järele on piisavalt nõudlust, soovib Krone teie mõtteid kuulda. Ettevõttele võib selleteemalise maili saata aadressil abh-entwicklung@krone.de.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...