Menu




Continentali intelligentsed rehvid jõuavad kasutusse

Uudised 26.11.2020   

Continentali intelligentsed rehvid jõuavad kasutusse


Uued intelligentsed VF-seeria rehvid avaldavad pinnasele 40% väiksemat rõhku.

VF TractorMaster 600/60 R30 nn hõljuvate rehvide eripära on süsteem ContiPressureCheck, mis jälgib rõhku ja temperatuuri, andes operaatorile reaalajas ekraanil teavet. Eesmärk on vältida rehvidega seotud probleeme nagu alatäituvus või ülekoormus, et aidata kasutajal otsustada optimaalse töörõhu üle.

Esimesena Suurbritannias sai Continentali intelligentsed VF-seeria rehvid alla SAM Horizon 4000 prits, mille omanik James Goodley peab Norfolkis farmi. Tema soov on võimalikult väike rehvirõhk, et maksimeerida rehvi toetuspinda põllul ja viia surve mullale miinimumini.

"Ma ei taha rõhku ka liiga madalaks lasta ja just siin aitab rehvimonitor, mis ütleb operaatorile, kas rõhk on ohutu ja õige," sõnab Goodley.

VF-rehvide suure eripärana saab rõhku saab vähendada tavaliste rehvidega võrreldes 40%. "See hajutab sõiduki massi suuremale pinnale ja vähendab mulla kokkupressimist," selgitab Continentali põllumajandusrehvide spetsialist Richard Hutchins. "Teel sõites võimaldavad need aga sõidukil 40% rohkem koormust kanda kui tavaline rehv sama rõhu juures."





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...