Menu




JCB Loadall pakub rohkem võimsust ja käigukasti võimalusi

Uudised 18.01.2021   

JCB Loadall pakub rohkem võimsust ja käigukasti võimalusi


Loadalli teleskooplaadureid mootorite heitgaaside V etapi standarditele kohandades on JCB suurendanud võimsust ja laiendanud DualTech VT hüdromehaanilist jõuülekannet enamatele mudelitele.

Uuendatud mudelite ja spetsifikatsioonide valik algab 532-60 Agri-ga, mis jätkab 109-hobujõulise (81 kW) mootoriga, kuid millel on nüüd 40km/h neljakäiguline TorqueLock 4 jõuülekanne.

532-60 Agri Super kasutab nüüd 130 hj (97kW) mootorit ja DualTech VT-d (varieeruv jõuülekanne). Esimest korda on see käigukast saadaval väikestele ja keskmise suurusega loomakasvatusettevõtetele, kes seda mudelit tavaliselt kasutavad.

"DualTech VT on olnud Loadall tipptasemel põllumajandusmudelitel tohutult edukas ja populaarne," ütleb JCB põllumajandussegmendi tegevjuht John Smith. "Nüüd muudame selle laiemale põllumajandusettevõtete ringile kättesaadavamaks, lisades selle Agri Super seadmete paketti ja 2020. aasta alguses kasutusele võetud 3,2 tonni raskusele ja 6,0 meetri pikkusele 532-60 mudelile."

Võimsusskaala ülaservas paikneval 560-80 Agri Superil oli seni tavaline neljakäiguline jõuülekanne, kuid uues tippspetsiifilises Agri Xtra pakendis on sel 150 hj (112 kW) mootor ja kuuekäiguline AutoShift või DualTech VT käigukast.

Kõik muud tootevaliku mudelid – 538-60, 532-70, 542-70 ja 536-95 – on saadaval valikutega Agri 109 hp (81 kW) koos TorqueLock 4-ga; Agri Super 130 hj (97 kW) koos neljakäigulise jõuülekande, kuuekäigulise AutoShift või DualTech VT käigukastiga ning Agri Xtra paketiga, mis ühendab 150 hj (112 kW) mootori kuuekäigulise AutoShift või DualTech VT-ga.

AutoShiftiga varustatud Agri Super ja Agri Xtra versioonid mudelitest 542-70 ja 536-95 on saadaval hüdraulilise šassiiloodimisega, et töötada pikendatud poomiga ka ebatasasel pinnasel. Samuti on kõigil 6,0 m, 7,0 m ja 9,5 m mudelitel standardne 40 km/h tippkiirus tänu uuele käigukastile.

Viimase Loadallsi V-klassi mootor on 4,8-liitrine JCB 448 DieselMAX koos SCR- ja DPF-heitgaaside töötlemise tehnoloogiaga.

Väljalasketoru toru asendatakse sujuva õhutusega, mis parandab masina tagumise kolmveerandi nähtavust veelgi. Uus mootori automaatse seiskamise funktsioon tühikäigul hoiab kokku kütust.

 Kõigil Loadall Series III käitlejatel on standardvarustuses istme käetoele kinnitatav juhtkang. Konditsioneer on Agri ja Agri Super versioonide puhul valikuline ning Agri Xtra mudelitel saab standardse süsteemi üle viia automaatselel kliimaseadmele.

Agri Super spetsifikatsioon sisaldab poomi vedrustussüsteemi koos võimalusega mahutada kuni 11 LED-töövalgustit (viimased on Agri Xtra standardvarustuses).





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...