Menu




Grimme EVO 280 sai uuenduse

Uudised 02.03.2021   

Grimme EVO 280 sai uuenduse


2018. aastal esitletud kaherealine punkrikombain EVO 280 koos kolme suure separaatori ja mitmesuguste põllukultuuride, näiteks kartuli, sibula ja porgandi sissevõtuga, on oluliselt uuendatud.

Lisaks tavapärasele punkrile, mille maht on 8 t, saab EVO 280 lisaks punkri värskelt välja töötatud versiooni, mille võimsust on suurendatud 6 tonnini. Grimme sõnul suurendab punkri mahutavuse suurenemine ka laadimiskõrgust ja –laiust.

Mahalaadimisaeg on u 45 sekundit ja seega umbes poole lühem kui tavaliste kaheosaliste ülekandepunkrite puhul.

Veojõu suurendamiseks, pinnase kaitsmiseks ja energiakulu vähendamiseks saab paigaldada veotelje. 2,3 t (23 000 N) ajami võimsust saab lühiajaliselt suurendada isegi üle 2,6 t (26 000 N). Väikese maanteetranspordilaiuse 2,6 m lubab saavutada 500 mm teleskooptelg.

Lõikeseadmete automaatne puhastamine

Turbo Clean funktsioon on mõeldud lintide ja lõikeseadmete puhastamise hõlbustamiseks. Selleks kasutatakse neid üksteise järel maksimaalse kiirusega, nii et saavutatakse isepuhastumine. Turbo Clean'i saab aktiveerida käsitsi, vajutades nuppu või automaatselt, jõudes põllu lõppu.

Uute mugavuspakettidega on korjamislaual saadaval reguleeritava kõrgusega astmed, mis annavad korjajaile mugava töökõrguse. Saadaval on ka veekindel hoiukast, polster, topsihoidja ja 15 l mahutav kätepesunõu. Kui korjamislaual on uus valgustus, peaks korjajatel ja autojuhtidel olema hea ülevaade saagi voost ka pimedas. SmartView videosüsteemi abil on juhil ülevaade kogu masinast.

 





gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...