Menu




Valtra uuendab N5 ja T5 traktoreid

Uudised 15.04.2021   

Valtra uuendab N5 ja T5 traktoreid


Valtra viienda põlvkonna N- ja T-seeria traktorite uuendused puudutavad välimust ja kabiinide interjööri, käigukaste ja mootoreid ning uut nutikat ekraani.

Üks kõige nähtavamaid uusi funktsioone on A-piilari ekraan. Nüüd näitab see värvilisel ekraanil kogu olulist teavet senise rooliratta taga asuva traditsioonilise näidikupaneeli asemel.

Ekraani ülaosas kuvatakse alati vaiketeave, näiteks sõidukiirus, mootori pöörded ja aeg. Sellest allpool saab operaator valida teavet traktori ja masina juhtimiseks.

Ekraan näitab ka raadiojaama ja nutitelefoni teavet Bluetoothi ​​kaudu ning seda saab kasutada ka mudelitel HiTech ja Active kõigi mootori, hüdraulika ja jõuülekande seadete määramiseks. Versu ja Direct mudelitel jaotavad A-piilariga ekraan ja SmartTouch ülesanded vastavalt sobivusele ja operaatori eelistustele.

Roolisammas on samuti uus ja väidetavalt on kergema ja suurema rooli asendi reguleerimine nüüd lihtsam. Uuendatud ette-taha käikude hoob hõlbustab suuna muutmist, kui vahetate erinevaid juhtnuppe, näiteks SmartTouchi või TwinTraci omi.

Sõidu alustamine B- ja C-kiirusevahemikus on tänu uuele Start Boost funktsioonile isegi suure koormuse korral lihtne ning kiirusevahemike vahel vahetamine on kiirem.

SmartTouchi mudelites on kabiini parem külg ümber kujundatud ja iste pöörab veelgi kaugemale paremale. Paremal juhtpaneelil on ka telefonihoidik ja valikulised USB-laadimispunktid mobiiltelefonide, tahvelarvutite ja muude elektroonikaseadmete jaoks.

Kabiinis olevate lisavarustuse hulka kuulub kõrgema kvaliteediga tume premium sisekujundus, mis võib sisaldada nahkkattega rooli, osaliselt kroomitud pedaale ja kummist polsterdust panipaikade põhjas.

Umbes kaks kolmandikku uutest Valtra traktoritest on varustatud automatiseeritud juhtimisega või täiustatud nutika põllumajanduse lahendustega. Samuti saavad kliendid oma uut N- või T-seeria traktorit varustada Valtra Guide'i automaatjuhtimise ja nutika põllumajanduse funktsioonidega nagu Task Doc ja Section Control.

Uus Auto U-Pilot kombineerib Soome traktoritootja pöörangute juhtimissüsteemi Valtra Guide'iga, juhtides masinat pöörangul täpsemini.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...