Menu




Uus McHale Fusion kombipress: veelgi kiirem ja mugavam

Uudised 17.02.2020   

Uus McHale Fusion kombipress: veelgi kiirem ja mugavam


McHale toodab kaht fikseeritud kambrimahuga kombipressi - Fusion 3 ja Fusion 3 Plus. Fusion 3 on ainult võrksidumisega, Fusion 3 Plus võimaldab nii võrgu kui kilega sidumist ja on mõeldud rohkem silo tootvatele ettevõtetele ja teenusepakkujatele. Neile kahele lisaks on ühe laia lindiga, muutuva kambrimahuga Fusion Vario, mis võimaldab valmistada rulle läbimõõduga 0,6 – 1,7 m. 

McHale Fusion 3 pressid on kasutajate seas oma suure poolehoiu saavutanud tänu masinate kõrgele järelturuväärtusele ja kvaliteedile. Ka tehnoloogiliselt näitavad need pressid unikaalseid omadusi nagu patenteeritud ilma vaheülekandeta rullikonveier ja kiire vertikaalne mähkimisring. Lisaks nimetatuile on veel terve rida omadusi, mis teevad neist täiuslikud ja töökindlad, esmaklassilise töökiiruse ja tootlikkusega masinad. Silo puhul on võimalik saavutada töökiirus 60 rulli tunnis ning heina ja põhuga isegi kuni 80 rulli tunnis.

Nüüd on McHale turule tulnud neljanda mudeliga, milleks on Fusion 3 Pro. See on Fusion 3 nö profiseeria press, millel on olemas kõik Fusion 3 Plus mudeli omadused (va kilega sidumine). Lisaks on Fusion 3 Pro varustatud juba standardis kahe sisseehitatud kaamera ja suure graafilise puutetundliku monitoriga, mis tähendab, et otse kabiinist on võimalik reguleerida võrgu pingsust ja rulli tihedust. 

Kiirus tõuseb

Mähkimiskiirust on suurendatud ligi 20%, mis tähendab, et mähkimiskiirus on Fusion 3 mudelitest suurim – nelja kihiga katmine võtab aega umbes 18 sekundit ja kuue kihiga 24 sekundit. See tähendab, et pressi tootlikkus ei ole enam määratud kiletamise kiirusega ja mähkimisprotsess pole töökiiruse juures enam pudelikaelaks. 

Lisaks on uuel Fusion 3 Pro-l ka andurid konservandi doseerimiseks ja seadistamiseks otse juhtmonitorilt. 

Lisavarustusena on võimalik tellida kaalu- ja niiskusesisalduse andurid ning ka printer nende andmete väljatrükiks. Viimasel saab kuvada kliendi detailid, rullide koguarv, eraldi peenestatud ja peenestamata massiga rullide arv, eraldi kiletatud ja ainult võrguga kaetud rullide arv, keskmine niiskusesisaldus ja keskmine rulli kaal. 

 

Erivarustusena on võimalik tellida ka kurvteeta 6 piidereaga kogur topelt vaalusurverulliga. See on lahendus neile, kes niidavad tihti ja ühekordselt väiksema kogutava massiga.

McHale on maailma üks suurimaid kombipresside tootjaid, kelle aastased tootmismahud küünivad u 2000 ühikuni. Oma esimese kombipressi tootis McHale 2012. aastal.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...