Menu




Steyr tutvustab uusi mudeleid

Uudised 30.08.2021   

Steyr tutvustab uusi mudeleid


Austria tootja Steyri uuendatud Multi- ja Kompakt-seeria traktorid on nüüd varustatud uute FPT-mootoritega, mille täiustatud heitkoguste töötlemise tehnoloogia vastab V-klassile. Muud uuendused laiendavad nende kompaktsete masinate kasutust.

Multi- ja Kompakt-seeria mudelid on Euroopas Steyri traktorivalikus kõige populaarsemad. Neil mudelitel on nüüd uus 3,6-liitrine neljasilindriline FPT-mootor koos täiustatud heitgaaside puhastamise tehnoloogiaga. Varem olid need mudelid varustatud FPT 3,4-liitriste mootoritega. Uue võimsama mootoriga on Multi-seeria mudelitel 5% suurem pöördemoment, Kompakt-seeria mudelitel aga 5 hj ja kuni 10% suurem pöördemoment.

Steyr Multi seerias on kolm 100–120 hj mudelit koos täiustatud komponentidega, uus disain ja kompaktne varustuse paigutus, mis aitab kaasa optimaalsele esilaaduri paigutusele. Uus summuti disain tagab esilaaduriga töötamisel parema nähtavuse.

Kõik mudelid on nüüd saadaval luksuskabiinidega, mis sarnanevad nende suurematele vendadele, sealhulgas vaipkattega põrandad, nahast rool ja palju muud. Nähtavuse ja turvalisuse suurendamiseks on lisaseadmetes kaks täiendavat LED -töötuld kabiini tagumistes piilarites.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Järjekorras 30. rahvusvaheline põllumajanduse, metsanduse, a...

Uudised

Claas arendas traktoritele uued laadurid

Claas arendas traktoritele uued laadurid

Claas tõi oma Eliose, Axose ja Arioni traktoritele turule uu...

Uudised

Fliegl esitleb uut pallide transportimiseks mõeldud poolhaagist

Fliegl esitleb uut pallide transportimiseks mõeldud poolhaagist

Fliegl Agrartechnik GmbH esitleb oma uusimat toodet, poolhaa...