Menu




Sampo teraviljakombaine müüb nüüd Eestis A. Tammel AS

Uudised 20.02.2020   

Sampo teraviljakombaine müüb nüüd Eestis A. Tammel AS


Sampo Rosenlew Oy teatas  möödunud septembrikuus oma müügivõrgu laiendamisest ja väljaarendamisest ning kogu tootevaliku turustamisest Sampo Rosenlew kaubamärgi all. Eelisarendusse on võetud kombainide tootlikkuse suurendamine. Selle kinnituseks oli Agritechnica 2019 näitusel väljas populaarse Comia seeria edasiarendusena suure tootlikkusega hübriidkombain Comia 20&22 2 Roto, mis loodetavasti jõuab lähiaastatel ka Eestisse.

Comia ja Verrato seeria arengu standard on olnud juhtimise mugavus ja super tootlikkus ning seda just ekstreemselt niisketes koristustingimustes. Juhtimise mugavuse suurepärane saavutus on 2017. aastast Avara-kabiini kasutusele võtmine koos automaatsete juhtimislahendustega kõikidel Sampo kombainidel. Kombainid on varustatud AGCO POWER Tier 5 normidele vastava 6-silindrilise diiselmootoriga.

Soome kombainitootja Sampo Rosenlew on valmistanud iseliikuvaid teraviljakombaine alates 1957. aastast ja  eksportinud üle 50 000 kombaini ligi 50-sse riiki. Eestisse tuli esimene Sampo kombain juba 1975. aastal Jõgeva sordiaretajatele.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...