Menu




Kramer toob turule kaks uut teleskooplaaduri mudelit

Uudised 15.11.2021   

Kramer toob turule kaks uut teleskooplaaduri mudelit


Krameri tooteportfelli täiendavad kaks uut mudelit, kompaktne KT144 ja universaalne KT3610.

Kompaktne KT144

Alla 2 m kõrgune ja umbes 1,60 m laiune ning umbes 3-tonnise töömassiga KT144 on Krameri teleskooplaadurite portfelli väikseim mudel.

Kahvli kasulik koormus on 1,45 t ja tõstekõrgus 4,50 m. Masin on saadaval ka kahe mootoriga, aluseks Yanmari mootor, mille võimsus on 19 kW või 25 hj. See vastab ka V emissioonietapi nõuetele. Tööhüdraulika võimsus on maksimaalselt 36,4 liitrit minutis. Suure võimsusvajadusega rakenduste jaoks on valikuliselt saadaval Yanmari mootor võimsusega 33 kW või 45 hj, milles heitgaaside järeltöötlus toimub katalüsaatori ja osakeste filtri kombinatsiooniga. Hüdraulika võimsus on maksimaalselt 42 liitrit minutis. Suurele mootorile on saadaval ka laiendatud valik, sealhulgas tippkiirus 30 km/h ja Powerflow hüdrosüsteem kuni 70 liitrit minutis.

Vaatamata sõiduki kompaktsetele mõõtmetele pakub see avarat ja mugavat salongi. Ergonoomiliselt paigutatud käepidemed koos madala, vaid 40 sentimeetri kõrgusega lävega tagavad lihtsa sisse- ja väljapääsu. Mudelil KT144 on standardvarustuses ka elektriline seisupidur koos mäepiduri funktsiooniga, lisaks neljarattapööramine. Vajadusel saab masinat varustada nii aeglase sõidu seadme ja käsigaasiga kui ka kuni nelja erineva sõidurežiimiga.

Teleskooplaadur KT3610

KT3610-ga on Kramer saavutanud uued mõõtmed tõstekõrguse ja ulatuse osas. Sõiduki pikkus (ilma labidata) on 5,03 m ja laius 2,28 m. 8,2 t töömassiga (olenevalt valikust) saavutab KT3610 maksimaalseks virnastamiskõrguseks 9,50 m ja maksimaalseks kandevõimeks 3,6 t.

KT3610 jaoks on saadaval kaks kabiinivalikut. Sõiduk on varustatud standardse kabiiniga madalate hoonete ja vahekäikude jaoks. Standardsete 24-tolliste rehvidega on sõiduki kogukõrgus vaid 2,31 m. Kui sõiduki kõrgus ei ole piirav tegur, on lisavarustusena saadaval 18 sentimeetrit kõrgem kabiin.

KT3610 on varustatud ka tuntud Smart Handling funktsioonidega, intelligentse ülekoormussüsteemiga, automaatse kopatagastussüsteemiga ja EquipCare telemaatikalahendusega.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...