Menu




Uus Quadtrac ja Steiger AFS Connect ™ seeria: võimsus kohtub tehnoloogiaga

Uudised 02.03.2020   

Uus Quadtrac ja Steiger AFS Connect ™ seeria: võimsus kohtub tehnoloogiaga


Case IH tutvustab uut Quadtrac ja Steiger AFS Connect ™ seeria traktorit. Hiljuti USA-s Commodity Classic’us välja kuulutatud uus tootevalik on Euroopas saadaval 2020. aasta teisel poolel.

Valikus on kokku 14 mudelit, mis hõlmavad võimsust 420 kuni 620 hj. Quadtrac AFS Connect ™ on saadaval vahemikus 470 kuni 620 hj ja Steiger AFS Connect ™ vahemikus 420 kuni 500 hj. Komplekti kuulub mitu uuendust, näiteks ümberkujundatud kabiin ja suurepärane ühenduvus mugavuse ja suurema tootlikkuse tagamiseks.

Tööhobuste jõud ja võimsus

Uut Quadtraci ja Steiger AFS Connect ™ traktorite komplekti saab konfigureerida sobivaks mis tahes erinevateks toiminguteks.

Valida on kaks sektori parimat käigukasti. Kütusesäästlik PowerDrive'i käigukast tagab käiguvahetuse 20% kiiremini rekordilisel 682-hobujõulisel mudelil Quadtrac 620. CVXDrive ™ - esimene pidevalt muudetav käigukast liigendiga 4WD traktori jaoks - tasakaalustab automaatselt võimsuse ja tõhususe.

Quadtrac AFS Connect ™ traktoritel on ka suuremad kütusepaagid, et katta enne kütuse tankimist rohkem põllupinda. Põllumehed saavad töötada pikki päevi ilma mootori hoolduseta. 600-tunnine õlivahetuse ja hoolduse intervall vähendavad töökulusid ja hoiavad teie seadmed põllul.

Nebraska traktorikatsed kinnitasid, et Case IH Quadtrac ja Steiger traktorid on kogu tööstuse võimsaimad ja kütusesäästlikumad traktorid.

Kõrgtehnoloogia ja ülim ühenduvus

Uue tootlikkuse annab Case IH ühenduvuslahendus AFS Connect, mis paigaldatakse traktori kabiini. See võimaldab kahesuunalist andmeedastust masina ja halduri vahel. See lubab farmihalduritel oma farmi, autoparki ja kontorist või mobiilseadmest pärinevaid andmeid täpselt hallata.

Ühendussüsteem koosneb kolmest põhikomponendist, ekraanist AFS Pro 1200, opsüsteemist AFS Vision Pro ja vastuvõtjast AFS Vector Pro. Need elemendid võimaldavad kasutajatel konfigureerida traktori haldamise ja täppisviljeluse funktsionaalsuse neile sobival viisil.

AFS Connect tehnoloogia võimaldab ka traktori AFS-i tööekraani kaugelt vaadata farmi omanikel, juhtidel ja - nende loal - edasimüüjatel. See aitab tuvastada probleeme ja laseb saada sügavama ülevaate nende tekkepõhjustest ja lahendamise võimalustest.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...