Menu




Claas esitleb Axion Terra Trac traktorite uusi roomikulaiusi

Uudised 01.06.2022   

Claas esitleb Axion Terra Trac traktorite uusi roomikulaiusi


Kaks uut roomikulaiust võimaldavad Claasi suure võimsusega Axion Terra Trac traktoreid kasutada veelgi mitmekülgsemalt ja mullasõbralikumalt.

Alates Axion Terra Trac tootesarja turuletulekust 2019. aastal on täisvedrustusega suure hobujõuga poolroomiktraktorid meelitanud üha rohkem põllumehi ja töövõtjaid kogu Euroopas ning alates 2022. aastast ka teatud välisturgudel. Lisaks raske ja keskmise raskusega tõmbetöödele, näiteks mullaharimisele ja tänu traktorite suurepärasele mullakaitsevõimele, ainulaadsele maapinna kontuuri järgimisele ajamite 120 mm vedrustusega ja silmapaistvale sõidumugavusele maksimaalsel kiirusel kuni 40 km/h suudavad traktorid teha mitmekesisemaid toiminguid, näiteks orgaaniliste ja mineraalväetiste laotamine põldudele ja rohumaadele, vilja või suhkrupeedi vedamine saagikoristuse ajal või isegi tundlike niitude niitmine.

Lisaks senistele 635 mm ja 735 mm laiustele kummilintidele on nüüd mitmekülgsemaks ja mulda kaitsvaks kasutamiseks saadaval kaks täiendavat versiooni. Claas pakub nüüd vaokultuuridel probleemivabaks kasutamiseks, näiteks saagile orgaanilise väetise laotamiseks või vaheltharimiseks 457 mm/18 tolliseid kitsaid roomikuid. Alates 2021. a sügisest on Axion Terra Trac traktorid saadaval 890 mm/35 tolli laiuste roomikutega, kuid traktori üldlaius jääb endiselt alla 3 meetri. Need roomiklindid sobivad ideaalselt mullakahjustuste ja põllu- ja rohumaade tihendamise vähendamiseks ja tänu aktiivsele roolijuhtimisele ei teki järskude kurvide võtmisel pinnakahjustusi.

Täiendava uuendusena saab Axion Terra Trac traktori varustada nüüd Claas CTIC esitelje rehvirõhu süsteemiga. Esirehvide täitmiseks kasutatakse õhkpidurisüsteemi õhukompressorit.

 

 

 

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...