Menu




Cat pakub väiksematele laaduritele rohkem mugavust

Uudised 15.06.2022   

Cat pakub väiksematele laaduritele rohkem mugavust


Cat’i 906, 907 ja 908M seeria kompaktsete rataslaadurite uusimad versioonid pakuvad suurema rataslaaduri mudeli mugavust väiksemal platvormil.

Samuti on suurendatud kopa mahutavust.

C 2.8 V astme mootor annab samad 74 hj maksimaalset võimsust nagu eelmine jõuallikas, kuid selle juures 13% rohkem pöördemomenti. Tippkiirus on 40 km/h. Kütusepaagi maht on 906-l peaaegu kolmandiku võrra suurem (907 ja 908 puhul 12%).

Suuremad standardsed küljepeeglid parandavad juhi nähtavust ning ühes tükis esi- ja tagaaknad tagavad 60% parema klaasipuhasti katvuse.

Multifunktsionaalne juhtkang juhib sõidusuunda ja kiirust, proportsionaalset lisahüdraulikat, diferentsiaalilukku ja pidevat hüdraulikat, ilma et operaatorid peaksid sellelt kätt eemaldama.

Selles klassis esimesena kaitseb spetsiaalne süsteem operaatoreid soovimatu põrutuse ja vibratsiooni eest, mis on tingitud koppade põrumisest vastu maapinda ja/või maksimaalsel kõrgusel. Kabiinist juhitav nupuga süsteem säästab väidetavalt kuni 20% kopa lõiketera eluiga.

Juhtmonitor pakub reaalajas masina tööteavet ja võimaldab operaatoril konfigureerida hüdrostaatilise jõuülekande reaktsiooni. Mootori automaatse tühikäigu väljalülitamise ja kasuliku jõuülekande režiim on väidetavalt intuitiivsem vahend kiiruse juhtimiseks lisaseadmetega töötamisel.

Kõikidel mudelitel on uus standardne rõhukompensatsiooniga klapp. See võimaldab operaatoritel samaaegselt juhtida tööseadmeid ja kasutada hüdromehaanilisi lisaseadmeid.

Valikute loendis on LED-valgustus, esmaklassiline soojendusega ja ventileeritav iste, paraboolklaasiga elektrilised ja soojendusega peeglid, esi- ja tagakaamerad ning 908-l kõrge/tõstetav konfiguratsioon.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...