Menu



McHale toob turule Fusioni uue põlvkonna

Uudised 18.09.2022   

McHale toob turule Fusioni uue põlvkonna


Sarja Fusion 4 väljatöötamisel olid peamisteks kaalutlusteks operaatori mugavus ja kasutajasõbralikkus. Kõik sarja Fusion 4 masinad sisaldavad hulka uusi funktsioone ning lisaks on mudelitel Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus ISOBUSiga ühilduvad juhtseadmed, mis muudavad masina operaatori jaoks maksimaalselt kohandatavaks ja suurendavad jõudlust.

Profi-Flo kogur

McHale on loonud sarja Fusion 4 jaoks oma suurima läbilaskevõimega koguri. Uus Profi-Flo kogur suurendab tänu tõhusamale materjalivoolule saagi sissevõttu ning on koostatud nii, et lõppkasutajate käsutuses oleks suure jõudlusega kogur, mis sobib kasutamiseks erinevates töötingimustes.

Uus kooniline etteandekanal soodustab saagi liikumist kogurist rootori suunas ja edasi rullikambrisse, suurendades nõnda läbilaskevõimet. Hooldusvajaduse vähendamiseks on kõik Profi-Flo kogurid varustatud raskema veomehhanismiga, mis alandab kettide koormust ja pikendab nende kasutusiga.

Klientide jaoks on valikus viie piiderea ja kurvteega kogur või valikuline laiem kuue piidereaga kurvteeta kogur. Piide taga võivad kliendid märgata tervet rida muudatusi, mis tõhustavad materjali liikumist kambrisse.

Samuti on koguril kohanduv etteanne, mis on spetsiaalselt konstrueeritud nii, et see võimaldab etteandealal automaatselt kohanduda materjalivoo suurenemise ja vähenemisega.

Sellel etteandeala konstruktsioonil on mitmeid eeliseid.

        See kohandub automaatselt vastavalt materjali kogusele, mis võimaldab masina jõudlust maksimaalselt ära kasutada nii väikeste kui ka suurte vaalude puhul.

        Etteandeala on isereguleeruv, et masin saaks ebaühtlasi ja muhklikke vaale paremini käidelda.

        Parem saagi etteanne.

        Väiksem ummistuste risk.

1000 p/min käigukast

Kõikidel sarja Fusion 4 masinatel on standardvarustusena 540 p/min käigukast. Masina jõudluse optimeerimiseks on lisavarustusena saadaval 1000 p/min käigukast, millega kaasnevad allpool loetletud eelised.

        1000 p/min käigukast suurendab jõuvõtuvõlli kiirust ja vähendab oluliselt pöördemomenti. Tänu sellele tekib jõuülekandes vähem järske koormusi ja siduri jõudlus suureneb 10%, vähendades ummistuste ohtu ja parandades läbilaskevõimet.

        Võimalus valida traktoril töökiiruseks 540 p/min (kui on saadaval), et lihtsustada taaskäivitamist olukorras, kus ummistumine pole tõenäoline.

        Kui 1000 p/min käigukasti kasutamisel lastakse masinal töötada jõuvõtuvõlli soovitatava kiirusega 890 p/min, aitab see säästa kütust tänu traktori mootori madalamatele pööretele.

Sarja McHale Fusion 4 masinatel on eraldi määrde- ja õlipumbad. Määrdepump on seotud rulliotsa allapoole liikumisega ja õlipump on seotud rulliotsa ülespoole liikumisega. See tagab masina töötamise ajal ühtlase ja pideva määrimise ja õlitamise.

Kõikidel Fusion 4 Plusi masinatel on suurem võrgu-/kilepidur, mis võimaldab hõlpsasti saavutada 25% rohkem venivust. See on eriti tõhus külma ilmaga, kui kasutatakse suuremat venitusprotsenti vajavat kilet.

Liuguri lõike- ja hoidmisharjad suurendavad Fusion 4 masinate töökindlust tänu väiksemale hõõrdumisele, mis aitab vähendada kile rebenemist, eriti kuumades või märgades tingimustes. Lõike- ja hoidmissüsteemil on ka hüdrauliline ventiil, mis lukustab süsteemi avatud asendisse, et hooldus oleks lihtsam ja ohutum.

Mudelite Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus tagaosas on juhtpult, millelt operaator saab juhtida järgmisi funktsioone:

 •        kiletaja indekseerimine;

        tagumine kiletamisrull üles/alla;

        kiletaja käivitamine/peatamine;

        lõike- ja hoidmissüsteemi vabastamine;

        töötuled;    

        kaks vaba nuppu valitavate funktsioonide jaoks.

Kõikidel sarja Fusion 4 masinatel on suurendatud tihendusrõhk, mis annab tulemuseks ühtlase kujuga ja tihedamad rullid.

Mudelitele McHale Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus on lisatud uus paneelide valgustus, et operaatoril oleks lihtsam pimedas kilerulle vahetada. Need tuled on kenasti paigutatud masina külgpaneelide alla ning neid saab sisse/välja lülitada nii juhtkonsoolilt kui ka masina taga asuvalt juhtpuldilt.

Olenevalt spetsifikatsioonist saab sarja McHale Fusion 4 masinatele paigaldada mitmeid valikulisi lisasid, sealhulgas: valitavad noad, kile/võrgu laadimisseade, rulli otsakuti asetamise seade, rullide kaalu ja niiskuse määramise süsteem.

 

Ühilduvus ISOBUSiga

 

Kõikide McHale Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plusi masinate standardvarustuses on ISOBUSiga ühilduvad juhtseadmed. McHale’i ISOBUSi toega masinaid saab ühendada mis tahes ISOBUSi traktoriühendusega ning juhtida kabiinis asuva traktoriterminali kaudu. Kui klient soovib kasutada ISOBUSi kaudu juhitavat masinat ilma ISOBUSi toeta traktoriga, saab ta seda teha valikulise lisana pakutava McHale ISO-PLAY 7 või ISO-PLAY 12 konsooli abil (alloleval pildil). Selleks on vaja täiendavat traktori juhtmekomplekti.

 

 

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...