Menu




Case IH Maxxum sai kaugjuhtimise

Uudised 12.10.2022   

Case IH Maxxum sai kaugjuhtimise


Case IH ja Steyri Hollandi edasimüüja Van der Werf Mechanisatie on välja töötanud kaugjuhtimispuldi, mis võimaldab kapsast ja lillkapsast koristada ilma juhita traktori kabiinis.

Hollandi edasimüüja on pakkunud ümberehitust juba aastaid ja on müünud ​​üle 100 süsteemi, kõik Hollandi põllumeestele, peamiselt lillkapsa kasvatajaile.

Enamik Hollandi põllumehi lõikab kapsaid ja lillkapsaid jätkuvalt käsitsi, asetades need konveieritele ja traktori taha kantud pakkeplatvormile. Traktor liigub kõige aeglasema kiirusega, läbides vaid 130 m/h. Enamik kasvatajaid on pikka aega kasutanud traktori kaugjuhtimiseks kaablit. Van der Werf on läinud sammu kaugemale ja jätnud kaabli ära.

Süsteemi aktiveerimine käib lihtsalt ja kolmes etapis: pärast traktori käivitamist ja aeglase käigu sisselülitamist ja tuleb aktiveerida kaugjuhtimisseade. Vastuvõtja ühendub sellega ise.

Kaugjuhtimispuldi saab programmeerida ka traktori käivitamiseks ja tagurdamiseks, kuid enamik põllumehi valib kuus funktsiooni: seiskamine, edasiliikumine, käiguvahetus (üles/alla) ja juhtimine (vasakule/paremale). Rooli pööratakse alati käsitsi. Kaugjuhtimispulti kasutatakse ainult põllu ületamisel.

Maxxum on kõige populaarsem ümberehitamiseks mõeldud traktor, kuid edasimüüja on paigaldanud komplekti ka mitmetele New Hollandi ja Steyri traktoritele. Hollandi edasimüüja arvates on kaugjuhtimispulti keeruline kasutada CVT puhul. Lihtsaim on seda teha mehaanilise käigukastiga.

Ümberehituse maksumus jääb tavaliselt 4000-5000 euro kanti, oleneb traktorist ja vajalikest funktsioonidest.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...

Uudised

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Maamess peab tänavu 30. juubelit

Järjekorras 30. rahvusvaheline põllumajanduse, metsanduse, a...

Uudised

Claas arendas traktoritele uued laadurid

Claas arendas traktoritele uued laadurid

Claas tõi oma Eliose, Axose ja Arioni traktoritele turule uu...