Menu




Galaxy MFS 101 SDS: uue põlvkonna kahveltõstuki rehv

Uudised 31.01.2023   

Galaxy MFS 101 SDS: uue põlvkonna kahveltõstuki rehv


Uue Galaxy MFS 101 SDS-iga tutvustab Yokohama Off-Highway Tyres uut täisrehvi, mis on välja töötatud kõige nõudlikumate tööstus- ja laooperatsioonide jaoks.

Galaxy MFS 101 SDS on spetsiaalselt loodud tänapäevaste sise- ja välistingimuste jaoks.

See on ideaalne valik elektri- ja diiseltõstukitele, kus eeldatakse suurt sõidumugavust ja pikka kasutusiga. Kaasaegne ja uuenduslik disain aitab Galaxy MFS 101 SDS-il tagada minimaalse vibratsiooni ja kuumuse ning parema amortisatsiooni, juhitavuse ja stabiilsuse. See tagab sujuva töö erinevat tüüpi tööstuslikel, sillutatud ja asfaltpindadel. Lisaks, pikema kasutuseaga kumm suurema rehvimustri sügavusega ja 60J väärtused tagavad pikema tööea. Neil on ka 5-aastane garantii.

Galaxy MFS101 SDS, mis on välja töötatud intensiivseks 3 käiguga opereerimiseks, on esmaklassiline kolmeastmeline toode. See sisaldab turvise koostist, millel on suurepärased kulumis- ja lõikekindluse omadused. Ülemine kiht tagab rehvile optimaalse eluea. Pehme keskosa polster aitab vibratsiooni minimeerida, pakkudes seeläbi kasutajale mugavust. Põhisegu kiht tagab maksimaalse stabiilsuse ja võimaldab tõhusat koormuse ülekandmist tõstuki velgedele.

Mustrit iseloomustab uuenduslik disain, mille keskpunkt on pidev ja õlgadel on optimeeritud aasad. See toob kaasa madala vibratsiooni ja kõrge sõidumugavuse pika tööajaga juhile. Ümarad sooned tagavad parema roolivõime ja pikemad sooned tagavad parema haarduvuse.

Galaxy MFS 101 SDS lai lame profiil koos ühtlaste sisekihtidega tagavad hea koormuse jaotuse ja ühtlase kulumise, tagades seega masina kõrge stabiilsuse kriitiliste tõste- ja kurvioperatsioonide ajal.

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...