Menu




Fendt esitleb Rogatori uusi võimalusi

Uudised 08.03.2023   

Fendt esitleb Rogatori uusi võimalusi


Iseliikuva pritsi uued funktsioonid hõlmavad paremat poomi stabiilsust, uusi düüside korpuseid ja süsteemi, mis vähendab puhastusaega.

Värskendused on saadaval uusimatel mudelitel 645, 655 ja 665.

Eraldi puhta vee pump ümberkujundatud veesüsteemis võimaldab uuel ContiRinse süsteemil vähendada torustiku puhastamise ja loputamise järgset seisakuaega.

Süsteem muudab toodete ja põllukultuuride vahel vahetamise kiiremaks ning toimib kahel reguleeritaval vedelikumahu tasemel, alustades esmalt kemikaalide jääke sisaldavate torujuhtmete puhastamist, samal ajal kui operaator jätkab pritsimist. Teine lävi on paagi laadimise lõpu lähedal ja aktiveerib paagi tühjenemisel täieliku puhastusprotsessi.

Täiendav puhta vee pump võimaldab pihustamise ajal alustada eelloputustsüklit. Nüüd on saadaval pumba automaatne väljalülitus, mis lülitab peamise, jõudlusega 785 l/min pumba pärast puhastamist välja, et vältida selle kuivamist.

Kõikidel Rogatori mudelitel on nüüd standardvarustuses uued Alteki elektropneumaatilised düüside korpused, mis asendavad täiselektrilisi Arag versioone. Need ühilduvad Fendti automaatse düüside valikusüsteemiga OptiNozzle, aga ka üherealise Hypro viiesuunalise pöörleva, Alteki kaherealise ja Alteki neljarealise seadistusega.

"Muudatused meie pihustussüsteemides suurendavad masinate pikaealisust ja töökindlust," kommenteerib Fendti pihustite müügiinsener Sam Treadgold. "Uutel düüside korpustel pole membraane ja neil ei ole surnud ruumalasid, nii et vedelikud või kemikaalide jäägid ei saa pärast kasutamist korpustesse sattuda. Elektropneumaatiline disain tagab ka suurema töökindluse võrreldes meie vanade seadmetega.“

Poomi stabiilsust on täiustatud kuue OptiSonicu kõrgusanduriga (varem oli neid neli), et tagada poomi automaatset reguleerimist ebaühtlaste põllukultuuride korral. Keskandur on paigutatud tagasillast eemale, et hoida seda prahist puhtana.

VisioCabis on Rogatoril nüüd spetsiaalne külmik, mis hoiab sisu jahutatuna kuni 0 °C. Sealt leiab täiustatud vabakäesüsteem koos keskel asuva painduva kaelaga mikrofoniga, samas kui tugevamad peeglikinnitused vähendavad ebatasasel maastikul vibratsiooni. Kõik täiustused on juba tellitavatel masinatel saadaval.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...