Menu




Galaxy esitleb vastupidava kahveltõstuki rehvi Galaxy MFS 101 SDS uusi suurusi

Uudised 09.06.2023   

Galaxy esitleb vastupidava kahveltõstuki rehvi Galaxy MFS 101 SDS uusi suurusi


Yokohama Off-Highway Tiresi (YOHT) tutvustab kõige nõudlikumates tööstus- ja laotingimustes kasutatavate kahveltõstukite rehvide uut põlvkonda.

Et muuta uuendusliku rehvivaliku eelised kättesaadavaks veelgi rohkemate kahveltõstuki tüüpide ja suuruste jaoks, laiendas YOHT kõnealuse rehvivaliku pakkumist kokku 58 erineva toote võrra.

Galaxy MFS 101 SDS on loodud keeruliste sise- ja välistööde tingimuste rahuldamiseks ning sobib ideaalselt elektri-, gaasi- ja diiselmootoriga kahveltõstukite jaoks, mille kasutamine eeldab suurt stabiilsust ning ohutust ja mugavat sõitu ning pikka tööiga.

Tänu kaasaegsele ja uuenduslikule disainile ning kolmetasemelisele konstruktsioonile saab mudelit Galaxy MFS 101 SDS kasutada ööpäevaringselt minimaalse vibratsiooni ning kuumenemisega. Rehvi iseloomustab ka parem  roolimisvõime ja stabiilsus ning see võimaldab sujuvat tööd erinevat tüüpi tööstuslikel, sillutatud ja asfaldipindadel. Vastupidavam kumm ja suurem rehvimustri sügavus ning 60J väärtus näitavad, et kõnealune rehv kestab kaua – seda asjaolu rõhutab ka viieaastane garantii.

Galaxy MFS 101 SDS turvise koostis tagab tugevad kulumis- ja lõikekindluse omadused. Kolmetasemelise ehitue ülemine kiht tagab optimaalse kasutusea. Pehme keskosa polster aitab vibratsiooni minimeerida, pakkudes seeläbi kasutajale mugavust, samal ajal kui põhisegu kiht tagab maksimaalse stabiilsuse.  See võimaldab tõhusat koormuse ülekandmist kahveltõstuki velgedele, samal ajal kui libisemisvastased terasest helmed ennetavad rataste libisemist.

Galaxy MFS 101 SDS-i turvist iseloomustab uuenduslik disain, mis aitab tagada madala vibratsiooni ja kasutajatele suure sõidumugavuse pikkade töötundide jooksul. Ümmargused sooned tagavad parema roolivõime ja pikemad sooned tagavad usaldusväärse haarduvuse. Koos ühtlaste sisekihtidega tagab kõnealuse rehvivaliku lai lame profiil koormuse suurepärase jaotuse ja kahveltõstuki stabiilsuse ka kriitiliste tõste- ja kurvitegevuste ajal.

Galaxy on Yokohama Off-Highway Tiresi üks juhtivaid kaubamärke, mis pakub rakendusespetsiifilisi lahendusi kohtadele nagu näiteks konarlikud ehitusplatsid, maa-alused kaevandused, kõvakattega sadamapinnad, pehmed põllumajanduslikud mullad, tõrvateed või õrnad muruplatsid.

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) on spetsialiseerunud põllumajanduses, metsanduses, tööstuses, pinnaseteisalduses, kaevanduses ja sadamas kasutatavate masinate rehvide ja muude tarberehvide projekteerimisele, arendamisele, tootmisele ja turustamisele. YOHT omandusse kuuluvad maailmas tunnustatud kaubamärgid Alliance, Galaxy ja Primex ning selle üksused asuvad üle 120 riigis. Mitmekülgse tooteportfelliga, kuhu kuulub enam kui 4000 tootekoodi, on YOHT tuntud oma võime poolest pakkuda klientidele kvaliteetseid, rakendusekohaseid ja konkreetseks otstarbeks toodetud rehve.

 

 





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...