Menu




ELHO esitleb uut, suuremat ja võimekamat kivikoristit Scorpio 710

Uudised 12.07.2023   

ELHO esitleb uut, suuremat ja võimekamat kivikoristit Scorpio 710


Populaarsel kivikoristil ELHO Scorpio 550 on nüüd suur vend: Scorpio 710 töölaius on peaaegu kaks meetrit suurem kui väiksemal mudelil.

Laiemad pikapi rootorid suurendavad oluliselt tootlikkust.

Mudelil ELHO Scorpio 710 on suure mahuga kivipunker, mille tühjendamise kõrgus on 2,7 meetrit. Nii on tagatud võimalus laadida ka suuremaid treilereid. Punkri tagasein sõelub kivide laadimisel mulda haagisele. Punkri seinad ja põhi on valmistatud Hardox terasest. Scorpiol on vastupidav terasraam, teleskoop-veotiisel ülekoormuskaitsega, lai kivivaalur ja suured tandemrattad ning kõik funktsioonid toimivad läbi hüdraulilise ajami. Masina automaatne töösügavuse hoidmine käib samuti hüdrauliliselt.

Masin järgib aktiivselt maapinna ebatasasusi. Töösügavus saab seada kaheastmeliselt, mida saab vajadusel teha kabiinist. Automaatse töösügavuse hoidmise korral ei ole juhil vaja seda jälgida, mis lihtsustab tööd ebatasastel põldudel ja halva nähtavuse korral.

Kivikoristi Elho Scorpio 710 kasutusala on mitte ainult põldude puhastamine kividest, vaid ka teede, rohumaade ja muude platside puhastamine. Oma suure tootlikkuse tõttu sobib Scorpio 710 hästi ka teenustööde pakkumiseks.

Efektiivne kivide korjamine, hea mulla sõelumine, suur töölaius ja vastupidavus on ELHO Scorpio kivikoristi kõikide versioonide ehitamisel peamised eesmärgid.

Masina hüdraulilise ajami patenteeritud süsteem jagab võimsust just sinna, kus on kõige suurem nõudlus. Rootor ja piigid ei purune ka siis, kui nende pöörlemine on blokeeritud. Rootori reverseerimise võimalus aitab kiiresti vabastada masina blokeeringust ilma traktorist väljumata. Vastupidavad tõstepiigid saavad liikuda igas suunas.

Kõik resti latid on vahetatavad ja iga teise saab eemaldada, et suurendada resti vahesid, mis on muudetavad vahemikus 40-110 mm. Kiviresti latid on vetruvad ja iga teine on paigutatud erinevale kõrgusele, et vältida kivide kiilumist lattide vahele. Hardoxi terasest kivivaaluri piid on keevitatud rootori külge. Rootorilaagrid paiknevad metalltorus, mis tagab vastupidavuse ja hea kaitse.

Külgmist vaalurit saab reverseerida blokeeringust vabastamiseks. Vaaluri rootori ja tema raami vahe on piisavalt suur, et kivid vahele  ei kiiluks.

 

 

 

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...