Menu




Wihuri OÜ-st sai John Deere'i ametlik edasimüüja Eestis

Uudised 02.04.2020   

Wihuri OÜ-st sai John Deere'i ametlik edasimüüja Eestis


John Deere'i äritegevuse üleminek Danish Agrolt ja Wihuri Grupile sai teoks alates 1. aprillist.

Ülemineku käigus on Wihuri OÜ omandanud Baltic Agro Machinery OÜ’lt John Deere kaubamärgiga seotud äritegevuse. Wihuri OÜ kaubamärgiks Eesti turul on Wihuri Agri. Wihuri Agri kuulub soome emaettevõtte Wihury Oy Technial Trade divisjoni.

„Eelmise aasta novembrikuust on Wihuri Oy Technical Trade ametlik John Deere edasimüüja Soomes. Laienemine Eesti turule on meie jaoks loomulik strateegiline samm. Koostöös John Deere'iga oleme orienteeritud äritegevuse kasvule,“ ütleb Jonne Honkanen, Wihuri Oy Technical Trade asepresident ja tegevjuht.

Ülemineku käigus liiguvad uude ettevõttesse 47 Baltic Agro Machinery endist töötajat. Klientide teenindamine jätkub klientidele harjumuspärasel viisil kolmes esinduses, mis asuvad Jüris, Türil ja Tartus.

„Oleme õnnelikud, et saame jätkata Baltic Agro Machinery poolt alustatud suurepärast tööd teenindamaks meie Eesti kliente. Varasematel aastatel on John Deere olnud traktorite turuliider. Jätkame sarnast kliendile ning äritegevuse kasvule suunatud tegevust nagu John Deere kliendid senini harjunud on. Klientide seisukohast ei ole muudatus loodetavasti suur. Sama meeskond jätkab klientide teenindamist uues ettevõttes,“ lisab Honkanen.

Wihuri OÜ tegevjuht on Kristjan Ruusamäe, kes on varasemalt olnud Baltic Agro Machinery töötaja erinevatel tootejuhtimisega seotud ametikohtadel ja omab suurepäraseid teadmisi toodetest, ülevaadet klientidest ning kogu turuolukorrast. 

Kristjan Ruusamäe lausub: „Olen väga rõõmus, et saan asuda juhtima professionaalset, kogenud ja pühendunud meeskonda, kes on kindlasti suuteline kasvatama John Deere'i turuosa ning pakkuma parimat klienditeenindust praegustele ja tulevastele John Deere'i klientidele. Soovime olla oma klientidele võtmepartneriks pakkudes lahendusi ning tehnoloogiat, mis aitavad neil oma igapäevatööd efektiivsemalt teha“.

 „Wihuri Agri näol on John Deere leidnud kompetentse ja professionaalse partneri Eesti turule. Oleme veendunud, et Wihuri Agri meeskond jätkab tulemuslikku tööd põllumajandus- ja aiatoodete tootesegmendi klientidega. Neil on meie täielik toetus ning usaldus“, sõnab Stefan Lutzke, John Deere Walldorf GmbH ja Co KG Piirkonna müügijuht.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...