Menu




Bednar valmistab Swifterdisci 500 hj+ traktoritele

Uudised 27.10.2023   

Bednar valmistab Swifterdisci 500 hj+ traktoritele


Tšehhi tootja Bednar on kultivaatorite Swifterdisc XE Mega valikusse lisanud 14,4 m mudeli.

Sama sarja 18,4-meetrine masin püstitas hiljuti uue viljelusrekordi.

Nagu lipulaev 18,4 m mudel ja 16,4 m versioon, on ka Swifterdisc XE 14400 Mega, mis on mõeldud 500-550hj võimsusega traktoritele, saadaval kahte tüüpi ketastega. Standardne on 520 mm versioon ja spetsiaalse kujuga 560 mm läbimõõduga ketastel on agressiivsem lõikeefekt.

520/50 R17 eesmised tugirattad suurendavad stabiilsust ja säilitavad seatud töösügavuse. Transpordilaius ja -kõrgus on vastavalt 3,0 m ja 4,0 m. Kõiki Swifterdisci saab nüüd varustada Prantsuse tootja Forges de Niaux Endurance ketastega. Ketaste tugevdatud tööpiirkod pikendab kasutusiga.

14,4-meetrine Swifterdisc on üks kümnest uuest kultivaatorist, mida Bednar Agritechnical näitab. Nende hulka kuulub 10,4 m Atlas AE 10400 Profi. Olemasoleva 12,4-meetrise mudeliga ühendades võimaldavad mõlema suured 620-millimeetrise läbimõõduga kettad kiiresti töötada põldudel, mis sisaldavad suures koguses viljajääke.

Kultivaator Atlas AE 10400 Profi. Töölaius 10,4m.

10,4 m masinat saab varustada hüdraulilise sügavuse reguleerimisega. Koormust tuvastav elektri-hüdrauliline sügavuse reguleerimine on valikuline. Muude valikute hulgas on hüdrauliliselt reguleeritav nivelleerimislatt pakkerite ees.

Samuti on saadaval uus universaalsete poolrippes kultivaatorite sari. Versatill VO-L töölaiused on 5,8 ja 7,5 m. Madalate kõrte töötlemiseks sobiv viierealine kultivaator on suure raami kliirensi ja 17 cm piide vahega. Saadaval on lai valik Herculesi piisid kergemaks ja raskemaks tööks.

Universaalne poolrippes kultivaator Versatill VO-L.

Lisavarustuses on rull jääkide lõikamiseks, hüdrauliliselt reguleeritav Crushbari tasanduslatt masina ees külvipõhja harimiseks ja mitmed taha paigaldatud pakkerid.

Tšehhi tootja on välja töötanud ka uue põlvkonna Fenix FN rippes kultivaatorid. Mõeldud sügavale mullatöötlemiseks, ühendavad need jäiga raami konstruktsiooni Fenix FO-Profi poolrippes kultivaatorite pideva horisontaalse vedrukaitsega.

 

Fenix FN monteeritav kultivaator.

Piidel on pideva vedru ülekoormuse kaitse. Maksimaalne vabastusjõud on 480 kg ja maksimaalne tõstekõrgus 22 cm juhul, kui pii tabab takistust. Fenix FN on saadaval mitmesuguste tagumiste pakkeritega, mille läbimõõt on 370, 470 ja 630 mm.

Galaxy GE universaalsete järelveetavate pakkerite sari on veel üks uus täiendus Bednari portfellis. Need on mõeldud külvipõhja harimiseks, põllu rullimiseks pärast külvamist või rohumaa aeraatorina. Töölaiused on 6,3 ja 8,3 m.

Galaxy GE universaalsed järelveetavad pakkerid.

Pakkerid on saadaval läbimõõduga 500 ja 530 mm. Lisavõimaluste hulgas on hoiukastid kivide kogumiseks, hüdraulilised õhkpidurid ja Alfa 800 külviseade. Väidetavalt tagavad standardsed 500/50-17 rehvid transpordi ajal hea stabiilsuse.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...