Menu




Massey Ferguson näitas Agritechnical 9S-i

Uudised 28.11.2023   

Massey Ferguson näitas Agritechnical 9S-i


Uut kuue mudeliga 9S traktorite 425 hj lipulaeva esitleti Agritechnical Massey Fergusoni stendil.

9S.425 on võimsaim traktor, mis kunagi Prantsusmaal Beauvais's asuvas tehases valmistatud.

Oktoobri alguses avaldatud uudisega tabas Profi märki, sest uue toote mehaanilist riistvara, sealhulgas mootorit ja käigukasti, jagab hiljuti turule tulnud Valtra S. Kuid 9S.425 annab 5 hj rohkem võimsust kui Soome tootevaliku tippmudel – 420 hj S416.

Kõigi 9S-mudelite võimsus pärit uuendatud kuuesilindrilisest 8,4-liitrisest Agco Power 84LXTN mootorist. Mootori võimsuse juhtimine pakub kuni 30 hj lisavõimsust kõikidele mudelitele, välja arvatud lipulaev, millel on kogu aeg 425 hj.

9S saab sama ruumika kabiini, mis 2020. aastal 8S-il tutvustati. Struktuur sobib hästi 9S-ile. Sees on traditsiooniline armatuurlaud asendatud kabiini A-piilaris oleva digitaalse ekraaniga. See näitab traktori teavet ja võimaldab seadeid muuta roolisamba pöördnupu abil. Massey ütleb, et armatuurlaua puudumine ja kitsas kapott parandavad 8700S traktorite eesmist nähtavust.

Kõik 9S traktorid on saadaval ainult eksklusiivse spetsifikatsiooniga. See sisaldab suure käetoega istet, Datatronic 5 puuteekraaniga terminali ja Multipad juhtkangi, mis võimaldavad seadeid liikvel olles reguleerida. Kabiinis on kõrvalistuja istme all jahutatud panipaik ja 14 väljalaskeavaga ventilatsioonisüsteem.

Koos standardse tahapoole suunatud kaameraga saab lisada veel kolm, et näha haakeseadet ning teed ees ja taga.

Lipulaevavalik on saadaval integreeritud keskse rehvitäitesüsteemiga. Tüüpilise VF 710/75 R42 + VF 620/75 R30 rehvikomplekti rõhu tõstmiseks 0,8 baarilt 1,6 baarile kulub 650 l/min kompressoritel vaid neli minutit.

9S traktoritel on saadaval tööseadise haldus. See võimaldab TIM ISObusiga ühilduval tööseadmel juhtida ja juhtida traktori funktsioone, nagu edasiliikumise kiirus ja hüdraulika.

Uus AutoTurn juhib traktori põlluotsa pööretel automaatselt järgmisele teejoonele, samas kui AutoHeadland saab automaatselt käivitada ja peatada kaks põlluotsa järjestust.

Täiustatud Eco hüdrosüsteem annab 205 l/min kiirusel 1650 p/min või 270 l/min kiirusel 1850 p/min. Suuremat vooluhulka nõudvatele kasutajatele on ka erinevaid valikuid, sealhulgas uus pumba valik 340 l/min kiirusel 1650 p/min või 400 l/min kiirusel 1850 p/min, mis suudab toita kuut erineva voolukiirusega ventiili. Alternatiivina võimaldab uus kuue ventiiliga konfiguratsioon ühe ¾-tollise ühendusseadme vooluhulgaks 170 l/min, samas kui viis teist annavad endiselt 140 l/min.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...