Menu




Yokohama esitleb uut rehvi Alliance Agriflex+ 373

Uudised 05.12.2023   

Yokohama esitleb uut rehvi Alliance Agriflex+ 373


Yokohama Off-Highway Tires(YOHT)  tutvustas Agritechnical uut Alliance Agriflex+ 373 mudelit, mis on spetsiaalselt välja töötatud nii põllutöödeks kui ka maanteetranspordiks.

Alliance’i konstrueeritud rehvis on ühendatud täiustatud Stratified Layer ja VF-tehnoloogia ning asjatundlik viimistlus, et pakkuda tipptasemel tulemusi nii põllul kui ka teedel.

Uus Alliance Agriflex 373+ rehv ühendab lõike- ja plokimustri parimad omadused, mis võimaldab rehvil toimida nagu tõeline universaal kõigis rakendustes.

„See on esimene kord, kui mõni tootja on kasutusele võtnud R1-W mustrisügavusega hübriid-VF-rehvi nii maanteel kui ka maastikul, kasutades stratifitseeritud kihtide tehnoloogiat Stratified Layer Technology (SLT), mida YOHT kasutab oma tuntud Agri Star ll-ga. Usume, et selle lahendusega oleme oma VF-seeriale traktorite segmendis pannud i-le täpi. Igakülgse jõudluse ja parema investeeringutasuvuse saavutamiseks tuleks nii põllul kui ka maanteel kasutatavate masinate puhul kindlasti kasutada Agriflex+ 373 rehve,“ ütleb YOHT põhja- ja läänepiirkonna asepresident Ole Baek.

Ainulaadne toode sisaldab mitmeid uuendusi

SLT (Stratified Layer Technology) kasutuselevõtt vastab pikaajalise veojõu vajadusele, samas kui keskmine soone/ploki profiil tagab sujuva maanteesõidu. Lisaks võimaldab VF (Very High Flexion) tehnoloogia tööd oluliselt madalamate rehvirõhkudega. Need tehnoloogiad muudavad selle rehvi turul ainulaadseks. Põllul tagab see rehv suurepärase pikaealisuse ja pakub suurepäraseid veojõuvõimalusi kuni rehvi eluea lõpuni.

Teel olles tagab ainulaadne rehvimuster suurepärase maanteesõidu, pakkudes head sõidumugavust. Lisaks headele omadustele erinevatel pindadel peab kaasaegne traktori rehv olema võimeline kandma raskeid koormaid ja masina stabiilsus ei satu ohtu.

Spetsiaalne rehvimuster

Alliance Agriflex+ 373-l on vastupidav terasvöökonstruktsioon, mis tagab vastupidavuse ja pikaealisuse isegi nõudlikes põllumajandustingimustes. Selle spetsiaalne rehvimuster tagab suurepärase haarduvuse erinevatel maastikel, võimaldades põllumajandustootjatel töötada enesekindlalt ja tõhusalt. See rehv tagab suurepärase haarduvuse ja stabiilsuse, olenemata sellest, kas see läbib poriseid välju või navigeerib ebaühtlastel pindadel.

Olles ainus hübriidrehvide turul saadaval VF-rehv, tagab see rehv parima mullakaitse ja suurendab seeläbi saagikuse efektiivsust. „See rehv tagab 40% suurema kandevõime standardse rehvirõhu korral või 40% madalama rõhu standardse rehvikoormuse korral, " ütleb YOHT põhja- ja läänepiironna asepresident Ole Baek.

 





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...