Menu




GIANT professionaalsed rataslaadurid Hollandist nüüd saadaval A.Tammel AS tootevalikus

Uudised 14.04.2020   

GIANT professionaalsed rataslaadurid Hollandist nüüd saadaval A.Tammel AS tootevalikus


Käesolevast aastast on A. Tammel AS profilaadurite GIANT ametlik maaletooja, tagades sellega lisaks laiale tootevalikule nii garantii, järelteeninduse, kui ka varuosade kiire tarne.

GIANTi Hollandis asuv tehas on tootnud laadureid ja tööorganeid alates 1996. aastast. Tänaseks on GIANT tootevalik üks suuremaid konkurentide seas, sisaldades 36 mudelit üleilmse turu jaoks, mida toodavad 240 kõrgelt motiveeritud töötajat Oisterwijki tehases.

Rataslaadurite valmistamisel kasutatakse uusimat tehnoloogiat, parimaid innovaatilisi lahendeid, parimaid komponente Kubota, Bosch Rexroth ja Comer valikust, tagades sellega masinate kõrgeima kvaliteedi ja kestvuse, sobitudes vägagi mitmekesisele üleilmsele turule.

Rataslaadurid sobituvad paljudesse valdkondadesse, olgu siis tegemist minilaadurite, suuremate rataslaadurite või teleskoop-poomiga masinatega.

See tootesegment on laialdast kasutamist leidnud nii hobiaednike, ehitajate ja põllumeeste seas. Ükskõik, kas on vaja koristada ehitusjäätmeid, transportida küttepuid, sööta loomi või virnastada erinevaid materjale – GIANT laadurite seas on kindlasti sobilik masin olemas.

Tootevaliku võib laias laastus jaotada neljaks: minilaadurid, rataslaadurid, teleskoop-poomiga rataslaadurid ja teleskooplaadurid.

Rataslaadurite valik on mudelite poolest kõige arvukam, pakkudes võimsusvahemikku 26…75 hj.

Eriliseks ja oluliseks teeb selle mudelirivi hiljuti valikusse lisandunud kaks elektrilise käitusega laadurit, GIANT G2200E (tõstejõud 1450 kg) ja suurema tõstevõimega (2054 kg) analoog GIANT G2200E X-TRA.

Need on asendamatud kõikjal, kus tuleb töötada kinnistes ruumides, olgu siis selleks aiapidajate kasvuhooned, külmhooned, kõikvõimalikud laopinnad, farmihooned, hoidlad ja palju-palju muud.

Kõikidel rataslaaduritel on keskliigendiga pööramine, mis teeb nende masinatega manööverdamise tänu väiksele pöörderaadiusele väga lihtsaks.

Fossiilse kütusega kulgevaid, Stage V normidele vastavaid laadureid on valikus kuni 75 hj võimsuse ja 4695 kg tõstevõimega.

Teleskoop-poomiga laadurid on tõhusaks vahelüliks rataslaadurite ja teleskooplaadurite mudelirivvi. Kui tõstekõrgust napib, saab valida suurema tõstekõrgusega variandi teleskoop-poomiga. Küll aga võib siin piiravaks teguriks olla laaduri enda kõrgus, kuna tihti tuleb ette hoonete uksi kõrgusega vaid 2 meetrit. Sel juhul on heaks alternatiiviks madalam teleskooplaadur, mille kabiini kõrgus on vaid 1.91 m.

Teleskooplaaduritest on praegu saada Stage V normidele vastava Kubota 50 hj mootoriga mudelit GIANT GT5048.

Hinnatuks teeb selle mudeli nn 2x2 m põhimõte, ehk siis laadur on vaid 1.91 m kõrge ja 1.65 m lai, sobides ideaalselt väiksematesse ja madalatesse ruumidesse töötamiseks. Väike pöörderaadius tagab hea manööverdusvõime. Väikse kesta all on võimekas laadur, pakkudes 4.8 m tõstekõrgust ja maksimaalselt 2870 kg tõstevõimet.

GIANT minilaadurite seeria on universaalne ja kasutatav praktiliselt kõigis eluvaldkondades: aiandus, ehitus- ja lammutustööd, põllumehed, looma- ja linnukasvatajad, munitsipaalvaldkond (teed ja rajad).

Lisainfo www.atammel.ee





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...