Menu



Amazone esitleb uut 6-meetrist Precead

Uudised 22.05.2024   

Amazone esitleb uut 6-meetrist Precead


Precea 6000-TCC on varustatud tsentraalse seemnevarustussüsteemiga Central Seed Supply või detsentraliseeritud konteineritega igal seadmel.

Amazone pakub ka mõlemat seemnesöötmise varianti suure ühekambrilise väetisekonteineriga mahuga 3000 l ja tsentraalse väetisejaoturiga.

Kaheksat rida saab reguleerida 70 cm, 75 cm ja 80 cm laiuseks. Perspektiivis on programmi ümardamiseks saadaval ka 45 cm ja 50 cm 12 rea laiused peedile, rapsile ja sojale. Tõhus kasutamine peaks olema võimalik juba keskmise võimsusega traktoritega alates 110 kW (150 hj).

Keskne seemnevaru suure tõhususe tagamiseks

Keskse seemnepunkri valikuga on 850 l mahutavus saadaval suurema ala katvuse tagamiseks. Amazone teatel võimaldab suur ja kergesti ligipääsetav konteineri ava väga lihtsalt ja kiiresti täita suuri kotte. Selle süsteemiga on seemnete transport isereguleeruv. Seemned viiakse õhuvooluga keskkonteinerist doonorseadme kaudu iga külviüksuse kohal asuvatesse vastuvõtuseadmetesse. Need toimivad ajutiste ladustamiskohtadena. Kui selle mahuti maksimaalne täitetase on saavutatud, katkeb õhuvool ja seega ka seemnevarustus automaatselt.

Detsentraliseeritud seemnemahutid paindlikuks tööks

Detsentraliseeritud versioonis asuvad 70 l seemnemahutid külviseadmel. See süsteem pakub eeliseid kiireks seemnevahetuseks erinevate kultuuridega ettevõtetes või erinevate klientide nõudmistega lepingulistes ettevõtetes. Täitmine toimub väikeste seemneühikutega. Kui seemneid sageli vahetatakse, saab tühjendamise lõpule viia väga lühikese ajaga. Lisaks saab paigaldada mikrograanulilaoturid mahuga 17 l, suurendades nii paindlikkust ka väiksematel konstruktsioonidel.

 





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Massey Ferguson toob turule uued liblikniidukid

Massey Ferguson toob turule uued liblikniidukid

Massey Ferguson on oma DM-seeriasse lisanud kaks rasket libl...

Uudised

Dotnuva Baltic esitleb ribakülvikut Sumo

Dotnuva Baltic esitleb ribakülvikut Sumo

Dotnuva Baltic esindab alates juulist Suurbritannias toodetu...

Uudised

Claas esitleb viit uut Disco niidukit

Claas esitleb viit uut Disco niidukit

Disco niidukite 25. juubeliaasta tähistamiseks on Claas turu...