Menu




Võimas John Deere X9 saabub peagi

Uudised 06.05.2020   

Võimas John Deere X9 saabub peagi


Lähiajal on oodata novembris Agritechnical näidatud John Deere’i uue ja võimsa kombaini X9 turule jõudmist.

Mootori võimsuse, viljapaagi mahutavuse ja mahalaadimiskiiruse kohta pole veel teavet, kuid Deere'i esimese kahe rootoriga kombaini mõõtmed ja kaal on väidetavalt sarnased S790i omadega.

10 aastat arendatud X9 kaks rootorit pakuvad paremat viljapeksu ja eraldamist. Jõudluseks lubatakse 100 tonni tunnis ainult 1,0% kadudega.

X9 kabiini kujundus on uus, sisaldades mitmeid mugavusi nagu näiteks jahutusega ja massaaživõimalusega iste.

FlexDraper heeder on saadaval erinevates laiustes ja põhineb täiesti uuel hingedega platvormil ja kaheosalisel rullil. Kõiki pinnakontuure järgiv heeder on spetsiaalselt välja töötatud Euroopa tingimuste ja selliste kultuuride jaoks nagu raps.

Kummilintidel ja paljudel erinevatel rehvivalikutel veosüsteem (transpordi laius alla 3,5 m) on sarnane S-seeria kombainidel juba kasutatavaga.

X9 on juba läbinud tuhandeid tunde välikatseid kogu maailmas, sealhulgas Kanadas, Põhja-Ameerikas, Taanis ja Suurbritannias. Sõltub koroonaviiruse vaibumise ajast, kuid X9 tuleb ametlikult müüki sel suvel. Eeldatavalt on 2020. aasta saagi koristamiseks saadaval piiratud arv masinaid.

Lõpetuseks väidab Deere, et X9 on täienduseks tema kombainivalikule ja S700 seeria ei kao kuhugi. X9 on mõeldud spetsiaalselt suurtootjatele, kes vajavad suuremat saagikoristusvõimet. Enamiku põllumeeste jaoks on S700 kombain endiselt parim valik.





gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...