Menu




Bobcat esitleb uusi mudeleid

Uudised 23.10.2020   

Bobcat esitleb uusi mudeleid


Uued, äsja avalikustatud mudelid on väiksemad S550 ja S590 ning viietonniste seas L65 ja L85.

Uued väikelaadurimudelid S550 ja S590 on toodetud Bobcati tehases Dobris, Tšehhi Vabariigis ja neid saab kohe tellida. Mootorid vastavad V heitetasemele ja mõlema mudeli võimsus on 50,7 kW/68 hj. Mudelitest väiksema, S550 töökaaluks on 2995 kg, S590-l aga 3127 kg. Tõstejõud on 936 kg või 979 kg. Maksimaalne tõstejõud on S550-l 1852 kg ja S590-l 1958 kg.

Ulatuslik varustus

Mõlemal laaduril on saadaval sujuva juhtimisega juhtkang, millel on laiendatud funktsioonide valik ja mis võimaldab juhtida ka lisaseadmete hüdraulilisi funktsioone. Suure jõudlusega hüdraulika tagab kiire ja tõhusa laadimistöö. Sõiduajamil on kaks kiirusastet: esimesel tasemel kuni 11,4 km/h ja teisel kuni 17,3 km / h.

Standardvarustuses on ulatuslik armatuurlaud, mis teavitab juhti kõigist olulistest töö faktoritest. Bobcat lisab varustusele ka uued universaalsed ja väga vastupidavad rehvid, mis sobivad kõigile tavalistele pindadele.

Uued L-seeria kompaktsed rataslaadurid

Bobcat tutvustab 5-tonniste klassis kaht uut rataslaadurit: L65 ja L85.

Need kompaktsed rataslaadurid on välja töötatud ja toodetud Tšehhis Dobříšis ning mõeldud peamiselt ehitus- ja rendisektorile, kuid sobivad ka tee-, lumekoristus- ja hooldustöödeks ning paljudeks muudeks rakendusteks.

Mõlemad mudelid sõidavad maksimaalse kiirusega 30 km/h ja neil töötavad Bobcati mootorid, mis vastavad 5. heitetasemele. Käsitsi saab valida kaks kiirusvahemikku: ühe aeglase töö jaoks ja teise kiirema sõidu jaoks. Rataslaaduri L65 jaoks on ette nähtud 41kW/55 hj ja suurema venna L85 jaoks 51 kW/68 hj mootor. 3,20 m laadimiskõrguse ja 100 l/min hüdraulilise võimsusega suudavad rataslaadurid nii mõndagi.

Valikus on automaatne tagurduskaamera, mis lülitub sisse kohe, kui juht valib tagasikäigu, ja LED-valgustipakett. Lisaks kaasaegsele disainile lisavad uued Bobcati mudelid vaadet: uksed on valmistatud tervikuna klaasist ja vaade tahapoole peaks olema hea ka tänu kapoti kompaktsele disainile.

 

Tootja sõnul on juhil kabiinis palju ruumi, töökohat aitab mugavamaks seadistada ka hästi reguleeritav roolisammas. Kogu olulise teabega LCD-ekraani saab kasutada juhtkangiga, millele on juurdepääs otse käetoel.

L-seeria uued mudelid on saadaval alates 2021. aasta kevadest.





gallery image
gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...

Uudised

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

Homme avatakse Tartus Baltikumi suurim maamajandusmess Maamess

18.-20. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjeko...

Uudised

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Yara Atfarm ja N-Tester BT – täpse lämmastikväetamise tööriistad põllumehele

Atfarm on veebipõhine rakendus põllukultuuride seiramiseks n...