Menu




Claas uuendab suuri vaaluteid

Uudised 23.09.2021   

Claas uuendab suuri vaaluteid


Uus põlvkond hõlmab kolme mudelit töölaiusega 9,3 m kuni 15 m: Liner 4700 Trend, Liner 4800 Business ja Liner 4900 Business.

Kõiki kolme iseloomustavad väike transpordikõrgus ja arvukalt funktsioone, mis muudavad kasutajate elu lihtsamaks.

Erinevalt eelmistest versioonidest ulatuvad teleskoopvarred välja ja tõmbuvad tagasi patenteeritud C-profiili ja liugrööbaste süsteemi abil, mis võimaldab kiiresti reguleerida töölaiust. Business-mudelites saab varred ükshaaval sisse tõmmata (Trend-mudeleis paarikaupa). Vaalu laiust saab reguleerida vahemikus 1,3-2,2 m (4700), 1,4-2,4 m (4800) ja 1,4-2,5 m (4900).

Ümberkujundatud kardaanriputusega rootori vedrustussüsteem võimaldab mehaaniliselt juhitavatel rootoritel liikuda kolmes suunas, et jälgida maastikku. Patenteeritud Grass Care rootori juhtimissüsteem tagab sujuva pöörlemisliikumise isegi suurel liikumiskiirusel.

4700 ja 4800 on standardvarustuses neljarattalise šassiiga, samas kui 4900-l on kõigil neljal rootoril kuuerattaline süsteem (teistel mudelitel lisavarustuses). Kõigi nelja rootori kõrgust juhitakse hüdraulika abil kabiinist.

Piivarte sisestamine ja eemaldamine käib kiirelt ja lihtsalt ning teleskoopvarred saab  täielikult sisse tõmmata ja põhiraami suhtes 90-kraadise nurga all kokku panna. Teleskoophoobadel on automaatne transpordilukk, mis Business-mudelitel avaneb hüdrauliliselt.

4,0 m transpordikõrgus saavutatakse ilma, et oleks vaja piivarsi eemaldada. See lühendab seadistamisaegu, kuna masina saab transpordiasendisse ja tööasendisse voltida kabiinist.

Suured põhiraami rehvid on saadaval läbimõõduga kuni 1,24 m. 800/35 R22.5 rehvidega jääb vaaluti transpordilaius alla 3,0 m.

Poolautomaatne alus ja parkimisklamber koos värvikoodiga hüdrovoolikuühendustega lihtsustab kõigi nelja mudeli kinnitamist ja eemaldamist.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

John Deere värskendab 5M sarja

John Deere värskendab 5M sarja

Uusimad John Deere 5M traktorid on saadaval uute ülekandevõi...

Uudised

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Hollandi T8 saab võimsust juurde

New Holland uuendab 2025. aastaks oma Prantsusmaal Racine'i...