Menu




Vervaet Connecti saab nüüd kasutada ka vanematel masinatel

Uudised 13.03.2023   

Vervaet Connecti saab nüüd kasutada ka vanematel masinatel


Vervaet Connecti telemeetriasüsteemi saab paigaldada ka kasutatud masinatele alates ehitusaastast 2010.

Vervaeti teatel saab Connecti kasutada mudelitel Beet Eater 617 (valmistamisaastast 2011), Beet Eater 625 (tootmisaastast 2010) ja Q-seeria ning Hydro-Trike (tootmisaastast 2016 kuni 2019). Alates 2022. aastast on kõik iseliikuvad sõidukid tehases varustatud Vervaet Connecti standardversiooniga.

Tootja sõnul on Vervaet Connecti kasutamiseks vaja kabiini uut puutetundliku ekraaniga arvutit. See on saadaval 10- või 12-tollise versioonina. Kasutajad saavad ajutiselt oma terminali asendamisel hinnasoodustust koos võimalusega Vervaet Connecti testida.

Vervaet Connectile saab omandada kaks erinevat litsentsi. Connect Essentiali abil saab omanik masinat reaalajas jälgida, näha tööolekut (nt kiirust, mootori võimsust, kütusekulu ja töötatud hektareid), hooldusteavet (kütuse ja AdBlue tasemed, masina töötunnid) ja hoiatusi rikke korral.

Connect Premium võimaldab importida ja eksportida põlluandmeid näiteks Dacom Cloudfarmi, MyJohnDeere või Agrarmonitori lingi kaudu. Lisaks saab hankida varasemaid masinaandmeid ja genereerida aruandeid klientide, piirkondade, masinate või ajaperioodide põhjal.

Tänu kaugekraanile osutatakse teenust juhi nõusolekul kaugjuhtimisega. Teenindustehnikud saavad lugeda veakoode ja andurite näitu, mis peaks suurendama tõhusust ning vähendama remondiaega ja -kulusid.

 





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Uus elektritraktor Prantsusmaalt

Prantsusmaalt pärit startupi Seederal elektritraktori protot...

Uudised

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

AGCO investeerib Soome mootoritehasesse 70 miljonit eurot

Investeering AGCO Linnavuori tehasesse Nokias loob tehasele...