Menu




Amazone esitleb uut kabiinisisest terminali AmaSpread 2

Uudised 30.03.2023   

Amazone esitleb uut kabiinisisest terminali AmaSpread 2


Amazone pakub nüüd uut AmaSpread 2 kabiinis asuvat terminali ZA-V Profis Control väetisekülviku jaoks.

See annab keskklassi segmendile masinaspetsiifilise terminali, mida on mugav kasutada ja lihtne menüüs navigeerida.

Loogiline juhtimisstruktuur koos suure kontrastsusega 4,3-tollise värvilise ekraaniga tagab kõrgetasemelise mugavuse ja kaasaegse välimuse. Kogu puisteteave kulunormi, jääkkoguse ja pindala kohta on selgelt ja pidevalt kuvatud.

Terminal ei vaja üksikasjalikku menüüjuhist, kuna igal olulisel funktsioonil on oma nupp. Kõiki olulisi funktsioone, nagu puistekogus ja piirdepuisturi asend, saab otse ja mugavalt käivitada tagantvalgustusega nupu abil. See tähendab, et ühe käega käsitsemine laotamise ajal ei ole probleem.

Kuni 10 erineva väetise materjalispetsiifilisi seadistusi saab salvestada ja igal ajal lõpetada. Lisaks salvestatakse puistekogus, kaetud ala ja tööaeg ning operaator saab neid hõlpsaks dokumenteerimiseks kasutada.

Kõik funktsioonid on ohutult kontrolli all

Lisaks edasiliikumise kiirusega seotud puistekoguse reguleerimisele võimaldab AmaSpread 2 muuhulgas ka kuni 6 osalaiuse sektsiooni käsitsi ümberlülitamist ja Profise kaalumissüsteemi kasutamist. Lisaks võimaldab väetisenormi kiire kohandamine õigeaegselt reageerida põllutingimustele. Kabiinisisene terminal võimaldab ka täpset puistekoguse reguleerimist tänu 200 Hz kaalumissüsteemile. Nii on tagatud püsiv kulunorm isegi erineva väetisekvaliteedi korral. Kombinatsioon valikulise kaldeanduriga tagab täpsed kaalumistulemused isegi künklikul maastikul.

Piirilaotussüsteemi Limiter V+ kasutamisel saab operaator vastavalt piiriolukorrale lülitada serva-, ääre- või kraavikülvi vahel ilma traktori kabiinist lahkumata. Valikulised madala taseme andurid annavad operaatorile AmaSpread 2 kaudu varakult märku punkri eelseisvast tühjenemisest.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...