Menu




Kubota esitleb uut ruloonpressi

Uudised 06.07.2023   

Kubota esitleb uut ruloonpressi


Kubota FB1000 fikseeritud kambriga ruloonpress, mis on projekteeritud ja välja töötatud sõsarettevõtte Kverneland Groupi presside kompetentsikeskuses Itaalias Ravennas, kasutab kaht järjestikku paigutatud pallikambrit.

Eelkambrina töötav masina esiosa toodab kaks kolmandikku pallist. Kui eelkamber saavutab oma eelseadistatud tiheduse, suunatakse rohu voog peamisse pallikambrisse, võimaldades pressimist katkematult jätkata. Seejärel avatakse eelkamber, liigutades eelvormitud pall põhikambrisse, kus seda saab vormida kuni maksimaalse 1,25 m suuruseni.

Kui pallide moodustamine on lõppenud, lülitub rohu vool ilma peatumata tagasi eelkambrisse, mis võimaldab ümarpressimist katkematu protsessina jätkata. Seejärel tõmmatakse põhikambris valminud pallile võrk. Pärast seda avaneb tagaluuk ja valmis pall liigub kiletajale.

Kui pall on kohal, mähivad kaks kiletaja haru palli sisse. Kui peale on kantud vajalik arv kilekihte ja harud on algasendis tagasi, langeb pakitud pall õrnalt maapinnale.

ISObusiga ühilduvat masinat FB1000 juhitakse IsoMatch Tellus PRO terminali kaudu, mis pakub pallimis- ja mähkimisprotsesside täisautomaatset juhtimist ning käsitsi funktsioone, mis sobivad põllu topograafia muutustega.

Ees on FB1000 varustatud 2,0 m rohukoguriga ja pressi kogupikkus hoitakse transportimiseks lühikesena, keerates mähkimislaua vertikaalselt peamise pallikambri taha.

Operaatorid saavad Super Cut saagi hakkimissüsteemi kaudu valida 6, 12, 13 või 25 noa kombinatsiooni vahel. Nugadel on vedruga kaitse.





gallery image

Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...