Menu




Alliance esitleb Agri Star II tootepere uut sarja

Uudised 28.11.2023   

Alliance esitleb Agri Star II tootepere uut sarja


Uues Agri Star II 65. sarjas on saadaval on 21 suurust/25 tooteühikut, mis hõlmavad kõikide esi- ja tagakombinatsioonide valikut.

Täiustatud rehvidisaini ja madalama veeretakistuse abil säästavad põllumajandustootjad ja töövõtjad energiat ja kütust, mis avaldab positiivset mõju tegevuskuludele ja tootmisprotsessi ökoloogilisele tasakaalule.

Tänu Alliance’i välja töötatud ainulaadsele stratifitseeritud kihtide tehnoloogiale Stratified Layer Technology (SLT) pakub see traktorite radiaalrehv järjepidevat veojõudu ja isepuhastust isegi pikema kasutusajaga ning avaldab muljet pikaajalise jõudlusega. Põllumajandustootjad ja töövõtjad hindavad head tasakaalu haarduvuse ja mullakaitse, tõhususe ja kvaliteedi vahel.

 Intelligentne Stratified Layer Technology (SLT)

SLT hoiab Agri Star II püsivalt toimivana kogu selle eluea jooksul. Igal lõikel on kaks kihti, millest igaühel on oma profiil. Esimene kiht mitme nurga profiiliga ja teine kiht ühe nurga profiiliga. Niipea, kui ülemine kiht on pärast umbes 40-protsendilist mustri kulumist kulunud, hakkavad kehtima teise lõikekihi omadused. Muudetud geomeetria tagab ühtlase veojõu ja maanteekindluse edasiseks kasutusajaks.

 Stabiilsus ja mugavus teel

Alliance Agri Star II pakub lisaks silmapaistvale jõudlusele ka mugavat ja vaikset sõidukogemust. Suurem kummi maht rehvi keskel tagab ka suurema mugavuse ja hea stabiilsuse teedel, samuti parema libisemis- ja purunemiskindluse. Agri Star II tootepere D nimikiirusindeks on 65 km/h.

Agri Star II mudelit iseloomustavad veel laiad rehviõlad, mis tagavad suurema kontaktpinna ning parema pinnase- ja taimekaitse põllul ja karjamaal. Kvaliteetne turvisesegu, millel on kõrrekaitse, kulumiskindlus, lõike- ja killustamiskindlus, kaitseb rehvi kahjustuste eest; polüesterkere tagab parema mõõtmete stabiilsuse.

Alliance Agri Star II sobib peaaegu kõigi rakenduste jaoks, nii klassikalisteks põllutöödeks, nagu maaharimine, söödakultuuride kasvatamine kui ka teel sõitmiseks.

***

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) on spetsialiseerunud põllumajanduses, metsanduses, tööstuses, pinnaseteisalduses, kaevanduses ja sadamas kasutatavate masinate rehvide ja muude tarberehvide projekteerimisele, arendamisele, tootmisele ja turustamisele. YOHT omandusse kuuluvad maailmas tunnustatud kaubamärgid Alliance, Galaxy ja Primex ning selle üksused asuvad üle 120 riigis. Mitmekülgse tooteportfelliga, kuhu kuulub enam kui 4000 tootekoodi, on YOHT tuntud oma võime poolest pakkuda klientidele nii järelturu kui ka OEM-i klientidele, ülikvaliteetseid, rakendusekohaseid ja konkreetseks otstarbeks toodetud rehve.

 





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Avant tõi turule kõige pikema tööajaga uued elektrilised väikelaadurid

Maailma juhtiv väikelaadurite tootja Avant tõi turule kolman...

Uudised

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

John Deere toob turule uued H-seeria metsamasinad

Uued suurema klassi H-seeria harvesterid ja forvarderid näit...

Uudised

GALERII! Maamess algas!

GALERII! Maamess algas!

Vaata ülevaadet Maamessi esimesest päevast. Galerii leiad a...