Menu



John Deere tutvustab uusi T5 ja T6 seeria klahvkombaine

Uudised 05.06.2024   

John Deere tutvustab uusi T5 ja T6 seeria klahvkombaine


John Deere esitleb uute T5 ja T6 klahvkombainide kaheksat uut mudelit.

Kombainide jõuallikad ulatuvad alates 6,8-liitrisest mootorist, mille maksimumvõimsus on 305 hj mudelil T5 400 kuni võimsa JD9X 9-liitrise mootorini, mis annab 466 hj tippmudelil T6 800.

Uute kombainide T5 ja T6 X9 kabiin annab juhile esmaklassilise sõidumugavuse ja funktsionaalsuse. Töökohal on Active SeatTM II aktiiviste, LED-tuled, uus nurgapostiekraan ja automaatselt sulguv tolmutihendusuks. CommandPROTM juhtkang võimaldab operaatoril intuitiivselt ja isikupäraselt juhtida kõiki peamisi kombaini funktsioone. Operaatori kogemust veelgi täiendades integreeris John Deere oma tipptasemel täppisviljeluse tehnoloogiapakette, mis sisaldavad StarFireTM 7500 GPS vastuvõtjat, G5Plus CommandCentreTM ekraani, JDLinkTM ühenduvust töö tõhususe ja arusaadava andmehalduse tagamiseks.

„Meie uute T5 ja T6 kombainide kasutuselevõtt on märkimisväärne samm edasi saagikoristustehnoloogias ja klahvkombainide tööstuses,“ ütleb John Deere’i Euroopa tooteturundusjuht Jonathan Edwards. „Nad pakuvad põllumeestele tööriistu, mida nad vajavad põllu tootlikkuse ja tõhususe suurendamiseks.“

Lai mudelivalik

Kombainide T5 ja T6 kaheksal uuel mudelil on muljetavaldav valik erinevaid mootorivõimsusi, alustades 305 hj (maksimaalne võimsus) 6,8-liitrisest mootorist mudelil T5 400 kuni 466 hj JD9X 9-liitrise mootorini lipulaeva mudelil T6 800. Kõik JD9X mootorimudelid pakuvad intelligentset mootori pöörlemissageduse juhtimist, mis parandab kütusesäästlikkust, vähendades mootori pöörete arvu maanteetranspordi ajal ning ristmikel või liikluses seismisel. Kõik mootorivariandid vastavad rangetele V etapi heitgaasistandarditele.

Suure jõudlusega saagikoristus

Kaldtransportöör, mis on konstrueeritud sama laiusega nagu ülejäänud viljakanal kogu masina ulatuses (1,67 m kuue põhupuistajaga mudelitel), kõrvaldab viljavoo piirangud kogu kombaini ulatuses. Koos T5 ja T6 kombainide suure viljapeksu- ja eraldusalaga tagab see silmapaistva koristustulemuse. 2025. mudeliaasta kombainidel on ka uued võimalused teravilja käitlemiseks, uued kuni 13 500-liitrised teraviljapunkrid T6 (+23%) ja 11 500-liitrised teraviljapunkrid T5 kombainidel (+15%).

Väljalaadimistoru otsas olev reguleeritav viljajoa suunaja võimaldab suuremat kontrolli vilja väljalaadimise ajal olenemata sellest, milline haagis vilja vedamas on. Mahalaadimiskiirus tippvõimsusel ulatub kuni 150 l/sek, mis suudab 10 t teravilja välja laadida vaid 90 sekundiga. Lisaks on saadaval külgkalde kompenseerimise valikud, baasvarustuses on kalde kompenseerimine kuni 7% kaldenurgast ja valikuline külgkalde pakett (kompensatsioon kuni 14% kaldest) ja HillMasterTM tehnoloogia kompensatsiooniga kuni 22% kaldenurgast.

Suurenenud tootlikkus täppiskoristusega

Aruka põlluharimise osas on uued T5 ja T6 kombainid varustatud täiustatud John Deere Täppispõllumajanduse tehnoloogiaga, sealhulgas StarFireTM 7500 integreeritud GPS vastuvõtja ja G5Plus CommandCenterTM ekraaniga. G5Plus CommandCenterTM pakub operaatoritele suurt kõrglahutusega 12,8-tollist ekraani, millel on intuitiivsed menüüfunktsioonid. Lisaks on võimalus varustada kombaini G5Plus laiendatud monitoriga. See lubab operaatoril rohkem funktsioone samaaegselt hallata, näiteks sõiduki juhtimisfunktsioonide vaatamine põhiekraanil ja täppispõllumajandusrakendused, nagu AutoPathTM, Machine Sync või Grain Sensing, lisaekraanil. Machine Sync võimaldab kombaini juhil juhtida traktori kiirust, suunda ja asendit vilja väljalaadimise ajal vähendades vilja kadu möödalaadimise arvelt. Grain Sensing teravilja tuvastamise tehnoloogia võimaldab reaalajas mõõta niiskust, valku ja tärklist näiteks nisus ja odras, hõlbustades suurema väärtusega ja kõrgema proteiinisisaldusega teravilja eraldamist isegi saagikoristuse ajal.

„Kombineerides need täpsed tehnoloogilised funktsioonid JDLinkTM-i ühenduvusega, mis pakub sujuvat kahesuunalist andmesidet, ning John Deere Operations CenterTM-iga, võimsa ja tervikliku digitaalse farmihalduslahendusega, võimaldame kliendil planeerida, teostada, jälgida ja analüüsida iga etappi viljakoristusel,” ütleb kombainide T5 ja T6 tootespetsialist Alexander Schnöder.

Premium kabiin

Kombainide T5 ja T6 disainis on juhi mugavus ja käepärasus esmatähtis. Neil on juba John Deere kombainide lipulaevalt X9 tuttav Premium kabiin, mis on väga avar (3,68 m3). Uks sulgub pehmelt ja automaatselt sulguv, kuna kabiinis tekitatakse ülerõhk, et vältida tolmu ja prahi kabiini sattumist. ActiveSeatTM II aktiiviste valikvarustuses pakub täielikku elektroonilist seadistamist, just nii nagu operaatorile sobib. Samuti on iste varustatud soojenduse ja ventilatsioonisüsteemiga ning elektroonilise vedrustustehnoloogiga, et tagada operaatorile ülim mugavus.

Lisaekraanide ja mobiilseadmete jaoks on salongis 10 mugavalt paigutatud 12V ja USB laadimispunkti. Raadiosüsteem pakub suurepäraseid side- ja helivõimalusi ning toetab täielikult Apple CarPlay ja Android Auto ühilduvust. CommandPROTM juhtkang on kasutajasõbralik, ergonoomiline ja kohandatav kombaini juhtseade, mis teeb lisaks puutetundlikule ekraanile erinevatele operaatoritele seadistuste programmeerimise ja salvestamise lihtsaks, näiteks heedri lintkonveieri kiiruse, haspli kõrguse, väljalaadimistoru klappimise või koguni kallaku kõrguse reguleerimise.

Maksimaalne tööaeg on tagatud

 John Deere  lubab tarnida 98% varuosi 24 tunni jooksul. Kui kombaini kiire remont ei ole võimalik, annab kohalik edasimüüja sarnase suurusega asenduskombaini, et vältida katkestusi kliendi koristustöödes.

Tutvuge kombaini mudelitega deere.ee kodulehel.





Sind võivad huvitada ka need artiklid


Uudised

Massey Ferguson toob turule uued liblikniidukid

Massey Ferguson toob turule uued liblikniidukid

Massey Ferguson on oma DM-seeriasse lisanud kaks rasket libl...

Uudised

Dotnuva Baltic esitleb ribakülvikut Sumo

Dotnuva Baltic esitleb ribakülvikut Sumo

Dotnuva Baltic esindab alates juulist Suurbritannias toodetu...

Uudised

Claas esitleb viit uut Disco niidukit

Claas esitleb viit uut Disco niidukit

Disco niidukite 25. juubeliaasta tähistamiseks on Claas turu...